Hout-hout - Grenen

  Grenenhout of dennenhout is lichtbruin hout met goede sterkte-eigenschappen. Het is één van de meest gebruikte houtsoorten in de Benelux. De naaldbomen worden duurzaam geteeld in Europa en Noord-Amerika. Al het grenenhout voor de schuttingen wordt onder druk geïmpregneerd om houtrot te voorkomen. Zo is men verzekerd van een lange levensduur.  

  Verticale grenen schutting

  Grenen verticale schutting is te combineren met zowel een hout-hout schutting als met een hout-beton schutting. Afhankelijk van het de hoogte van de betonnen onderplaat kunt u diverse hoogtes van de verticale schutting combineren. Verticale grenen tuinschermen zijn verkrijgbaar in toog, recht en schuin aflopend uitvoering. De verticale grenen schutting kan besteld worden in diverse hoogtes: 90cm, 130cm, 166cm, 170cm en 180cm. Tevens verkopen wij grenen poorten met verticale planken in de breedtes: 90cm, 1 meter, 110, 120, 130,140, 150cm en in 2 meter. De verticale grenen poorten zijn 2 meter hoog en hebben een gegalvaniseerd frame waarop de grenen planken bevestigd zijn.

  Grenen schutting met verticale planken samenstellen

  Horizontale grenen schutting

  De horizontale grenen schutting is verkrijgbaar in 20, 22 en 24 planks op basis van het grenen tuinscherm 180cm x 180cm. Bij lagere schermen (90, 130, 166 en 170cm) is het aantal planken ook lager. Horizontale grenen tuinschermen worden uitgevoerd met 3 tussenliggers. Tevens zijn de horizontale grenen schuttingen verkrijgbaar in toog en schuin aflopende uitvoering.

  Grenen schutting met horizontale planken samenstellen