Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen blokhutscherm

Grenen blokhutscherm

Het Grenen blokhutscherm is een mooi alternatief voor de horizontale Grenen schutting. Het blokhutscherm heeft geen doorkijk, en zorgt ook voor een betere demping van geluid. Het bestaat uit 13 planken en een platte afdeklat. Incl. een betonplaat aan de onderzijde wordt de totale hoogte ca. 195 cm. De werkende breedtemaat is 180cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 143,89
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SNABLOK
Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Project foto's

Omschrijving

Let op! Hoogtes in blokhutprofielen kunnen 1 tot 2 cm variëren door werking in het hout. Krimp en uitzet is een kenmerk van dit product. De blokhutprofielen bewegen zich als het ware op en neer in de bijbehorende sleufpaal. Het uitzetten en krimpen van hout kan ervoor zorgen dat de schutting profiellijnen niet gelijk aan elkaar lopen. Het werken van hout is de verandering die ontstaat door invloeden van buitenaf en dan met name door de wisselingen in temperatuur en de luchtvochtigheid.

De blokhutschermen worden gemonteerd in rabatpalen. Dat is een dichte hout-beton schutting. Het blokhutscherm is te combineren met wit/grijze palen en antraciet palen. De afdeklat die standaard wordt meegeleverd met een naaldhout blokhutscherm heeft aan de onderzijde een uitsparing voor het mes van de bovenste blokhutplank.

Het mes en groef systeem van het blokhutscherm zorgt ervoor dat de planken stevig in elkaar zitten. De onderste blokhutplank staat op de betonplaat die onderin de sleufpaal staat.

De blokhutplanken zijn ca. 28mm dik en gaan aan beide zijdes ca. 2cm in de betonpalen.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.