Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Klachten

Ondanks alle inspanningen kan het zijn dat er iets niet is gegaan zoals gewenst. Dat is vervelend.

Gelukkig zijn er maar weinig situaties onoplosbaar. En zeker voor Mega-Schutting.

Daarom vragen wij u om uw klacht per mail aan ons kenbaar te maken, zodat we met u naar een oplossing kunnen zoeken. Een foto zegt vaak meer dan woorden, vandaar dat we u vragen om de situatie zo mogelijk te fotograferen en deze foto’s eveneens per mail aan ons toe te zenden.

De duidelijkheid en compleetheid van uw melding kan van invloed zijn op de snelheid van verwerken. Als het gaat om service met betrekking tot de levering en/of montage vragen wij u dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur na (op)levering bij ons te melde

Klachten
Veel gestelde vragen

Retourneren

Voldoet uw totale aankoop niet aan de verwachtingen? Dan kunt u uw aankoop retourneren. Het is dan wel van belang dat alle onderdelen onbeschadigd en compleet zijn. Zodra u bent begonnen met montage van de bestelling vervalt deze mogelijkheid. Ook als door onze montageploeg begonnen is met monteren, vervalt deze mogelijkheid.

Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.


Losse producten retourneren
Wanneer na montage van uw schutting nog producten over zijn, is er eventueel de mogelijkheid om deze te retourneren. Omdat het echter veelal grote en zware producten betreft is dit niet te retourneren via een pakketdienst. Producten die speciaal voor u besteld zijn of voor u op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. U kunt de producten zelf bij ons retour brengen, maar meestal wordt onze transporteur ingeschakeld om de producten af te halen. De montageploeg neemt in principe geen materialen mee terug, tenzij dit in goed overleg besloten wordt.

Artikelen die u wilt retourneren dienen onbeschadigd te zijn en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking teruggestuurd te worden. Alleen wanneer de producten onbeschadigd retour komen kunnen wij de waarde van de producten aan u terugbetalen.


Herroepingsrecht
U kunt uw aankoop als geheel retourneren door gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit is het recht om binnen een termijn van 14 dagen af te zien van de aankoop. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de producten fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of email) op de hoogte te stellen van uw voornemen van de aankoop af te zien. U kunt hiervoor gebruik maken van het herroepingsformulier, maar dat hoeft niet. Door gewoon een retourformulier in te vullen en naar ons te sturen per email maakt u al gebruik van het herroepingsrecht.

Wij vragen u om het product in de staat te houden zoals u de producten heeft ontvangen. Wordt een product beschadigd dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering in rekening brengen.

Retourbetaling
Mega Schutting heeft het recht om te wachten met terugbetaling tot de artikelen weer in het magazijn zijn ontvangen, en dat is vastgesteld dat de producten onbeschadigd retour zijn gekomen. Binnen 14 dagen nadat wij de producten weer retour hebben ontvangen kunt u de retourbetaling verwachten.

Wanneer u ervoor kiest niet zelf de materialen retour te brengen maar deze door ons te laten ophalen, zijn de kosten daarvan voor uw rekening. De kosten voor het ophalen staan gelijk aan de kosten voor leveren van de producten. In veel gevallen kunnen we geen gebruik maken van een pakketdienst maar van een groot vrachttransport zoals ook is geleverd. De kosten voor ophalen bedragen dan € 119,50 incl btw.


Verpakking retourzending
Wanneer u gebruik maakt van het retourneren van producten door onze transporteur dan is het van belang dat alles gereed staat zoals het ook is afgeleverd, op pallets of balken, bereikbaar door een kooiaap. Als de materialen voor de chauffeur niet te bereiken zijn, heeft de chauffeur het recht om zonder de materialen te vertrekken. De kosten voor een nieuwe afhaalopdracht zijn dan voor uw rekening.


Informatie t.b.v. retourzending
Op welke wijze u ook retourneert: het is in alle gevallen van belang om uw retourzending vooraf bij ons aan melden.

U ontvangt dan van ons per mail een retourbon. Het is van belang om op uw zending op een geschikte plaats deze retourbon met uw ordernummer en adresgegevens te bevestigen.

Zonder deze retourbon wordt u pakket niet door de chauffeur meegenomen kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen en kunnen wij u dan ook niet terugbetalen.


Downloads: Modelformulier voor ontbinding/herroeping Retourformulier

Retourneren
Contact

Levering & montage in heel Nederland!

Hoofdkantoor

Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

Onze openingstijden:
Maandag: 08:00–17:00
Dinsdag: 08:00–17:00
Woensdag: 08:00–17:00
Donderdag: 08:00–17:00
Vrijdag: 08:00–17:00
Zaterdag: 09:00–15:00
Zondag: Gesloten
U kunt ons bereiken via:
WhatsApp: 06-23 50 61 57
Telefoon: 0113 - 405 131
IBAN: NL58 RABO 0317 5321 97
KvK: 70263000
E-mail: info@mega-schutting.nl

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!