Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart horizontaal

Zwart horizontaal

Horizontale zwarte schermen zijn wat minder bekend in Nederland. Het geeft de tuin een moderne uitstraling. Het is vooral mooi in de wat grotere tuinen, omdat de zwarte kleur de tuin wel donkerder maakt. De horizontale lijnen van het scherm zorgen er wel voor dat de tuin er groter uitziet. De standaard plankdichtheid is 22-planks (20+2).

Let op! 22-planks is een standaard maatvoering van de plankdichtheid, dit is berekend op een scherm van 180x180 cm. Bij lagere schermen zal het aantal planken minder zijn. De lagere schermen hebben wel 22-planks als artikelomschrijving.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Horizontale planken
Dikte 5 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Het komt regelmatig voor dat horizontale schermen die naast elkaar gemonteerd zijn wat verschil hebben in de horizontale lijnen. Dit komt vooral voor bij een combinatie van verschillende hoogtes schermen. Een hoog scherm bestaat uit meer planken dan een laag scherm. Het kan dan gebeuren dat de lijnen van een lager scherm met volle planken niet helemaal overeenkomen met de lijnen van een scherm van 180x180cm.

Een horizontaal scherm maakt het inbrekers wel wat gemakkelijker dan verticale schermen.

Het is mooi om zwarte horizontale schermen te combineren met wit/grijze betonpalen. Hierin zijn ook allerlei varianten te bedenken.

Bij het plaatsen van deze schermen in uw tuin in combinatie met een mooie hout-beton schutting heeft u voor jarenlang een mooie erfafscheiding!

Let op: Na verloop van tijd zal de zwarte kleur wel minder mooi worden. Door weersinvloeden komen er na verloop van tijd ook barstjes in het hout welke goed zichtbaar zijn. Om het scherm als nieuw te laten blijven dient het scherm jaarlijks een onderhoudsbeurt te krijgen.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.