Levering binnen 4 werkdagen in heel Nederland

Inmeetservice

Inmeten van uw schutting, het voorkomt vragen en twijfel! Inmeetservice geeft zekerheid van de juiste maten van uw schutting, waarbij u geadviseerd wordt door een ervaren monteur of een van de andere medewerkers van Mega-Schutting.

Waarom gebruik maken van inmeetservice?

Mega-Schutting staat voor kwaliteit en service. Een mooie uitbreiding op onze serviceverlening is het aanbieden van de ‘inmeetservice’. In de achterliggende tijd kwam steeds vaker de vraag of iemand van Mega-Schutting de tuin wilde inmeten. En eerlijk is eerlijk, sommige situaties vragen daar om omdat de situatie net even iets anders is dan anders.

Moet ik gebruik maken van de inmeetservice?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Als u zelf de lengte van uw schutting opmeet kunt u via onze online tool direct de gewenste schutting samenstellen. U kunt een schetsje met de afmetingen van de situatie naar ons doormailen, zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. De passtukken dienen ter plaatse op maat gemaakt te worden zodat er in de meeste gevallen wel wat speling is. En wees gerust, u bent niet de enige die zonder dat wij vooraf komen opmeten bij ons heeft besteld. Er zijn duizenden tevreden klanten via onze webshop (en montageservice) u voorgegaan.

Inmeten en corona
Onze medewerkers die bij u langskomen om in te meten zullen werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voordelen

  • Geen twijfel of het op de juiste manier wordt ingemeten
  • Advies van een ervaren monteur of een van de andere medewerkers van Mega-Schutting.
  • U maakt persoonlijk kennis met Mega-Schutting.
  • Bijzondere of uitzonderlijke situatie? Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is.
  • Transparante offerte en keuze voor kostensplitsing tussen meerdere buren (indien van toepassing, en indien gewenst).
  • U bent geheel vrij om de voor u gemaakte offerte en afmetingen te delen met onze collega’s om de prijs te vergelijken. Let op, er kunnen aan het advies en afmetingen geen rechten worden ontleend als de schutting niet door Mega-Schutting wordt geleverd.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 60,- incl. btw per afspraak. Als u beslist om de schutting binnen 6 maanden na inmeten bij Mega-Schutting te bestellen wordt de helft van het bedrag in mindering gebracht op uw bestelling. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u een factuur voor de inmeetservice. Deze moet eerst worden voldaan voordat wij bij u langskomen. Na betaling ontvangt u binnen 1 week een datum waarop we langs willen komen. Mocht dit niet passen vragen we u binnen 1 werkdag contact met ons op te nemen. Dit kan per email. Na de inmeetservice ontvangt u binnen maximaal 10 werkdagen een offerte. 

Wat kunt u verwachten als u zich aanmeldt?

Na het invullen van het inmeetformulier krijgt u binnen 1 werkdag de factuur van € 60,- incl. btw. Na betaling ontvangt u binnen 1 week een datum waarop we langs willen komen. Mocht dit niet passen vragen we u binnen 1 werkdag contact met ons op te nemen. Dit kan gewoon per e-mail.

Als we langs zijn geweest krijgt u binnen 1 week een offerte van ons, op basis van de meting. U zit nergens aan vast, u kunt later bijvoorbeeld nog een motief of houtsoort veranderen, op basis van dezelfde metingen. Op de offerte staat de korting van € 30,- incl. btw verrekend.

Om het offertetraject soepel te laten verlopen, verzoeken wij u zoveel mogelijk al online te oriënteren naar wat u wilt, voordat we komen inmeten. Door middel van onze handige online tool kunt u alle prijzen voor uw schutting al vergelijken, zodat u daarover al veel duidelijkheid heeft. Bij het inmeten wordt ook gevraagd welke schutting, model en hout soort u wilt laten offreren. Op die manier kunnen we u snel van een passende offerte voorzien!

Belangrijk om te weten:
  1. De offerte wordt pas achteraf gemaakt op kantoor, tijdens de inmeetservice kunnen we geen prijzen geven.
  2. U kunt gebruik maken van onze inmeetservice voor het verwijderen en afvoeren van de schutting, echter zijn de prijzen dan nog steeds op nacalculatie. Tijdens de inmeetservice kunnen we daar dan ook geen prijzen voor geven.
  3. De inmeetservice is niet bedoeld voor het bepalen van de erfafscheiding. Bij het plaatsen van de schutting vragen we u als klant waar de schutting moet komen, dit kan Mega-Schutting niet voor u bepalen.
 
Contact

Levering & montage in heel Nederland!

Hoofdkantoor

Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

U kunt ons bereiken via:
WhatsApp: 06-23 50 61 57
Telefoon: 0113 - 405 131
IBAN: NL58 RABO 0317 5321 97
KvK: 70263000
E-mail: info@mega-schutting.nl