Levering binnen 5 werkdagen.

Projecten

Op deze pagina vindt u veel verschillende projecten die de afgelopen jaren door Mega-Schutting zijn uitgevoerd door heel Nederland. De perfecte schutting is voor iedereen weer verschillend. De een heeft liever een beton-betonschutting die volledig van beton is gemaakt, de ander heeft liever een hout-betonschutting met een mooie mix van robuust beton en een natuurlijke uitstraling van het hout.

Welke schutting past bij mij?
Het is begrijpelijk dat u niet direct weet welke schutting het beste bij u past. Het assortiment van Mega-Schutting is breed, daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw persoonlijke schutting. Het kan handig zijn om eerst uw eigen schutting samen te stellen in onze 2D ontwerptool. De prijzen zijn dan gelijk inzichtelijk, terwijl dit geheel vrijblijvend is.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types schuttingen die Mega-Schutting levert:

Semi-luxe hout-beton schutting
Semi-luxe schutting met betonnen onderplaat...
Luxe hout-beton schutting
Met dubbele betonnen onderplaat.
Traditionele hout-beton schutting
Met gladde onderplaat...
Een hout-beton schutting is een combinatie van betonnen palen en een betonnen onderplaat. Op de betonplaat wordt een houten scherm gemonteerd. De hout-beton schutting is de meest populaire schutting. Dit komt omdat deze nog steeds een natuurlijke uitstraling heeft en lang mee gaat door de betonnen delen en het hout geen grondcontact heeft. Als na een lange tijd de schermen niet meer goed zijn, is het eenvoudig om deze te verwisselen.
Betonnen schutting
Met gestapelde betonnen schermen tussen betonpalen
Een beton-beton schutting of een betonnen schutting bestaat volledig uit beton. De betonpalen zijn voorzien van uitsparingen waar de betonplaten in geplaatst worden. Dit maakt de schutting erg stevig. Beton gaat tientallen jaren mee, waardoor een betonnen schutting erg duurzaam is. Daarnaast dempt beton meer geluid dan hout, waardoor een betonnen schutting gebruikt kan worden als geluidswal. Door de ingegoten schroefbussen bovenin de betonpalen is het mogelijk om een betonschuur te maken van een betonschutting.

Hout-hout schutting

Een hout-hout schutting is een houten schutting waar geen betonelementen in verwerkt zijn (afgezien van stabilisatiemortel). Dit is de meest voordelige optie dan de andere types schutting. De houten schutting heeft als nadeel dat de houten schuttingpalen en houten schermen grondcontact hebben waardoor de levensduur erg wordt verkort.


Komt u er niet uit?
Dan helpen we u graag! Neem contact op met een van onze medewerkers voor een advies op maat. Wilt u graag persoonlijk uw wensen bespreken bij u op locatie? Dan kunt u gebruik maken van onze inmeetservice.