Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen poort

Grenen poort

De Grenen poort bestaat uit een stevig verzinkt frame, bekleed met verticaal gemonteerde geïmpregneerde planken. De poort is incl. een slot van RVS en RVS beslag. De duimen en ogen die erbij worden geleverd zijn verzinkt. De poort kan links- en rechtsdraaiend gemonteerd worden.

Deze poort wordt compleet met slotset en beslag geleverd, u hoeft dit er dan ook niet apart bij te bestellen.
Een Grenen poortkozijn zit hier niet standaard bij, die kunt u los bestellen.

kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Gewicht 40 KG
Breedte 100 cm
Dikte 5,50 cm
Hoogte 195 cm
Project foto's

Omschrijving

De Grenen poort is een van de meest verkochte poorten. Door de combinatie van een stevig verzinkt frame en de geïmpregneerde planken is het een poort die vele jaren mee kan. De planken zijn verticaal op het frame gemonteerd. Een RVS slot en RVS beslag zit bij de prijs van de poort inbegrepen. Het slot wordt geleverd met drie sleutels. Daarnaast worden de verzinkte scharnieren (bestaande uit een duim en een oog) ook meegeleverd bij de poort.

Omdat de sloten niet voor gemonteerd zijn op de poorten, zijn deze poorten universeel toepasbaar. Dit houdt in dat de poorten zowel links- als rechtsdraaiend te monteren zijn. Uiteindelijk bepaalt de montage van het slot de draairichting van de poort. De draairichting van de poort kan gewijzigd worden door de poort op de kop te draaien. De dagschoot van de poort kan ook eenvoudig aangepast worden aan de draairichting van de poort. Dit kan tijdens de montage gewijzigd worden.

Omdat de scharnieren van de poort eenvoudig zijn af te stellen, kan de werking van het hout opgevangen worden. Als een poort wat scheef gaat hangen na verloop van tijd kan door het aandraaien van twee moeren de poort eenvoudig gecorrigeerd worden. Daardoor kunt u voor voor lange tijd genieten van uw soepel werkende poort!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.