Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen horizontaal

Grenen horizontaal

Horizontale Grenen schermen zijn ideaal om de tuin een ruimtelijke beeld te geven. De standaard plankdichtheid is 22-planks, waarbij de ene kant uit tien planken bestaat en de andere kant uit negen planken. Het scherm heeft drie tussenliggers.

Let op! 22-planks is een standaard maatvoering van de planken, dit is gerekend bij een scherm van 180x180. Bij lagere schermen zullen dit dan uiteraard minder planken zijn. De lagere schermen heten wel gewoon 22-planks.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Horizontale planken
Dikte 4,80 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Horizontale naaldhout schermen worden met enige regelmaat geplaatst in nieuwbouwwijken, waarbij het hele huizenblok horizontaal wordt uitgevoerd. De hele wijk krijgt dan een ruimtelijkere uitstraling.

Bij meerdere schermen naast elkaar kan het voorkomen dat de horizontale lijnen van de verschillende schermen niet helemaal gelijk lopen. Dit is vooral van toepassing bij een combinatie van verschillende hoogtes schermen. Een lager scherm bevat minder planken dan een hoog scherm, het kan dan gebeuren dat een lager scherm met volle planken niet goed uitkomt op de maten van een scherm van 180x180cm.

Horizontale schermen zijn wel inbraak gevoeliger dan verticale schermen. Dit kan als een nadeel gezien worden.

Bij het plaatsen van deze schermen in uw tuin in combinatie met een mooie hout-beton schutting heeft u voor jarenlang een mooie erfafscheiding!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.