Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart verticaal

Zwart verticaal

Het zwarte tuinscherm recht is het meest verkochte zwarte schuttingscherm. De standaard maat is 21-planks (19+2). De zwarte kleur geeft een strakke uitstraling aan de tuin en wordt veel in moderne tuinen toegepast. Het is mooi te combineren met wit/grijze betonpalen of antraciet betonplaten. Het scherm is gemaakt van naaldhout. Dit kan zowel grenenhout als vurenhout zijn.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Model Verticale planken
Dikte 5 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

De 180x180 cm schermen worden machinaal in elkaar geschroefd door een schroefrobot, wat zorgt voor een mooie gelijkmatige planken verdeling.

De zwarte schermen worden machinaal gespoten. Dit gebeurt plank voor plank, vóór de montage. De beits die daarvoor wordt gebruikt is erg dun, waardoor de beits diep in het hout dringt.

Door de verticale planken is het moeilijker om over de schutting te klimmen dan bij horizontale planken. Dit kan een voordeel zijn voor het weren van inbrekers of andere ongenode gasten

Let op: Na enige tijd zal de zwarte kleur minder mooi worden. Om dit tegen te gaan is het raadzaam om de schutting elk jaar te behandelen met zwarte beits. Deze is verkrijgbaar in onze webshop.

Er zijn zwarte piramide afdeklatten verkrijgbaar voor de afwerking van de bovenkant van de schutting. Dit beschermt de open kant van de planken tegen regenwater.

Door de strakke uitstraling van deze schermen is het een prachtige toevoeging voor uw tuin. U kunt er nog jarenlang plezier aan beleven!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!