Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Reviews

Over Mega-Schutting B.V.

We worden altijd erg blij van goede reviews, waaruit blijkt dat een klant tevreden is over ons bedrijf, product of onze diensten. Als bedrijf hechten we veel waarde aan de teamgeest binnen onze organisatie.

Daarom wordt alle feedback, zowel in de vorm van complimenten als aandachtspunten over monteurs, kantoor- en magazijnmedewerkers, chauffeurs of andere collega’s indien herleidbaar altijd doorgegeven aan de betreffende collega.

Ondanks dat we graag 5 sterrenreviews zien betekent een goede review niet altijd dat deze 5 sterren moet zijn. Een goede review bestaat uit verschillende onderdelen. Het is belangrijk dat een review een ervaring met het bedrijf of het product of dienst van het bedrijf beschrijft. Daarnaast dient de review zo geschreven te zijn dat anderen hieruit een goed beeld kunnen vormen van uw ervaring.

Er kunnen verschillende onderwerpen beschreven worden in een review. Denk hierbij aan het contact (hulp bij vragen, volledige communicatie en klantenservice), levering, montage etc.

Eventuele tips of verbeterpunten kunnen ook in een review benoemd worden. Let er wel op dat een review niet bedoeld is om frustraties te spuien. We staan altijd open voor een constructief gesprek als er onverhoopt klachten of problemen zijn, en handelen dit altijd graag in goed overleg met de klant af. Om het u gemakkelijk te maken om een review te schrijven, hebben we hieronder wat onderwerpen beschreven die u in uw review kunt benoemen.

Wilt u zelf een review over Mega-Schutting schrijven? Als u zelf klant bent van Mega-Schutting kan dat uiteraard! Zie hiervoor de onderstaande platforms waarop u uw review kunt achterlaten.

Via Google, de grootste zoekmachine, met een mooie functie voor het achterlaten van een review inclusief foto’s. Dit kan door in te loggen met uw Google account. Voor het achterlaten van een review over Mega-Schutting, klik dan op onderstaande link: https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJvaaEFbRkxEcRmuDJFmK0cLY

Of via Facebook, ook een veelgebruikt platform waar klanten een review kunnen achterlaten. Dit gaat erg gemakkelijk via uw Facebook account. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om foto’s van de schutting aan uw review toe te voegen. https://www.facebook.com/pg/megaschutting/reviews

Of op Kiyoh, een platform wat speciaal is gemaakt voor het plaatsen van reviews. Het heeft als nadeel dat er geen foto’s kunnen worden toegevoegd, maar het heeft als voordeel dat het niet nodig is om in te loggen. Bij het plaatsen van een review dient u wel uw emailadres in te vullen, en op de verificatie link te klikken die in de mailbox binnen komt. Daarna wordt uw review geplaatst. https://www.kiyoh.com/add-review/1044203/mega-schutting_b_v_?lang=nl

We weten het bijzonder te waarderen als u bij een beoordeling foto’s van de schutting toevoegt. Dit geeft gelijk een goede weergave van het product waarover de recensie geschreven wordt.

Algemene reviews

2D ontwerptool
Vaak wordt een schutting in onze 2D ontwerptool samengesteld, wat veel van onze klanten erg handig vinden. Het geeft (zeker bij speciale schuttingen) een goede visualisatie van wat u voor schutting kunt verwachten, met de prijzen gelijk inzichtelijk. Dit wordt ook regelmatig in een review benoemd.

Showroom
Over een eventueel showroombezoek kan ook worden geschreven. Mega-Schutting is begonnen als een online webshop. Toch kregen we regelmatig de vraag van klanten of het mogelijk was om schuttingmaterialen te komen bekijken. Het is ook lastig om alleen online tot een goede keuze te komen, welke schutting het beste in uw tuin past. Speciaal voor deze klanten hebben we de showroom gemaakt. Als u voor de bestelling van uw schutting een bezoek heeft gebracht aan onze showroom horen we ook graag van u of dit voor u goed heeft geholpen om tot een juiste keuze te komen.

Contact
Meestal is er verschillende keren contact met u als klant voordat de schutting daadwerkelijk is opgeleverd. Graag horen we dan ook van u wat u als positief heeft ervaren, en of er ook verbeterpunten zijn in onze communicatie.

Instructievideo
Voor klanten die zelf de montage van hun hout-beton schutting realiseren, is er een handige instructievideo opgenomen in onze showroom. Hoe kan ik zelf een hout-beton schutting plaatsen?

Deze video is al vele duizenden keren bekeken. We zijn dan ook erg benieuwd of dat u goed heeft geholpen bij het plaatsen van de schutting. 

Reviews over levering

Levering
Daarnaast kan er geschreven worden over de levering van de schutting. Onze transportplanner doet altijd zijn uiterste best om de levering van uw schutting zoveel mogelijk op uw wensen te laten aansluiten. Daarnaast is het uiteraard van belang dat u hier tijdig over wordt geïnformeerd. Dit doen we door middel van een voorlopige leverdatum te plannen. Dit geeft u gelegenheid om tijdig plaats vrij te maken voor de schuttingmaterialen. De chauffeur belt altijd +/- een half uur van te voren om aan te geven hoe laat hij er verwacht te zijn. Uiteraard doet ook hij zijn best om de materialen op een zo praktisch mogelijke locatie te lossen. Graag horen we dan ook van u wat uw ervaringen zijn met dit onderdeel (wat vaak achter de schermen plaats vindt) van uw bestelling.

Reviews afhaal materialen

Bij het afhalen en zelf plaatsen van een schutting zijn er in het algemeen wat minder contactmomenten dan bij het monteren van een schutting. Toch zijn we ook benieuwd naar hoe u onze service heeft ervaren bij het afhalen van uw schuttingmaterialen bij onze vestiging. 

Afhaalsnelheid
We streven er altijd naar om een bestelde schutting (indien gewenst) uiterlijk de volgende werkdag klaar te hebben staan na bestelling. Vaak is dit al veel eerder. Voorradige materialen worden soms direct meegenomen na een showroombezoek, of na een telefonische bestelling direct klaargelegd. We proberen u hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met de montage van uw schutting. We hopen dat u deze snelheid als positief ervaart, en horen daar dan ook graag uw mening over.
Bij het afhalen van uw schuttingmaterialen zijn er verschillende dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Het gewicht van de materialen valt voor veel mensen tegen. Om verassingen te voorkomen hebben we een speciale pagina over afhalen, om klanten daarover te informeren. Daarnaast helpen we u indien gewenst met het laden van de materialen (zie voor de kosten de pagina Afhalen), en staan we u graag te woord als u nog vragen heeft. U kunt hier ook uw ervaringen over delen, zowel over wat u als positief heeft ervaren als de verbeterpunten hiervan.

Reviews levering materialen
Als u uw schutting door Mega-Schutting laat leveren, en zelf monteert, horen we ook graag van u wat uw ervaringen zijn met ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volledigheid van de materialen. Onze 2D ontwerptool genereert een materialen lijst op het moment dat er een schutting wordt samengesteld. Dit zorgt ervoor dat een schutting tot het laatste schroefje compleet geleverd wordt. We horen graag van u of dit naar tevredenheid is verlopen.

Kwaliteit van de materialen
Als u zelf uw schutting plaatst, heeft u alle schuttingmaterialen zelf in uw handen. We zijn benieuwd wat u van het materiaal vindt, en of u het fijn materiaal vindt om mee te werken.

Alvast hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review over ons bedrijf!

Montage reviews

Reviews montage
Als een review geschreven wordt over een schutting die ook door Mega-Schutting geplaatst wordt, zijn er veel verschillende onderwerpen waar in de review over geschreven kan worden.

Inmeetservice
Veel klanten maken gebruik van onze handige inmeetservice. Dit geeft u zekerheid over de afmetingen van uw tuin. Daarnaast kunt u ook wat lastigere situaties persoonlijk bespreken. Als u van onze inmeetservice gebruikt heeft gemaakt, horen we graag van u wat u hiervan vindt en of u het anderen aan zou raden.

Montageteam
Het is ook altijd erg leuk om complimenten over de montageteams te lezen. Deze geven we ook altijd door aan de betreffende collega’s. Mocht er onverhoopt toch een keer iets mis zijn gegaan, is het uiteraard niet de bedoeling om in een review specifieke personen te kwetsen. In dat geval kijken we altijd graag samen naar wat er aan de hand is en wat we kunnen verbeteren.

Eindresultaat
En dan komt uiteraard het belangrijkste nog, de schutting zelf. We hopen dat deze helemaal naar wens is opgeleverd, en dat u daar nog veel plezier van heeft. We zijn benieuwd of deze aan uw verwachtingen voldoet, en of u ons bedrijf bij familie of kennissen zou aanbevelen.

Aanbeveling voor zelf plaatsen
Het zelf monteren van uw schutting is een mooi karwei, wat veel van onze klanten graag willen doen. Daarnaast bespaart het ook direct geld. Toch zijn er ook klanten die liever gebruik maken van onze professionele montageservice. We horen dan ook graag van u wat u van het zelf monteren van de schutting vond, en of u anderen aan zou raden om zelf de schutting te plaatsen.

Alvast hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review over ons bedrijf!

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!