Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen verticaal

Grenen verticaal

Grenen verticale schermen zijn de meest verkochte schermen uit ons assortiment. Door het inmiddels bekende uiterlijk en het verduurzamen ervan, zijn deze erg populair geworden. De standaard plankdichtheid is 21-planks, waar bij de ‘’volle’’ kant tien planken heeft en de andere kant negen planken. Het scherm heeft twee tussenliggers.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Verticale planken
Dikte 4,80 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

In de fabriek worden de verticale schermen 180x180 machinaal geschroefd met behulp van een schroefrobot. Het voordeel hiervan is dat de schroeven netjes verdeeld zijn over de planken.

Door de verticale planken is het voor ongewenste gasten lastiger om over de schutting heen te klimmen dan bij horizontale planken.

Verticale Grenen schermen worden veel geplaatst in nieuwbouwwijken. Ook worden deze veel toegepast als vervanger van bestaande schuttingen.

Doordat de schermen onderhoudsarm zijn, is de populariteit heel groot geworden. De groene kleur zal na 1 á 2 jaar wel beginnen te vergrijzen. Het is mogelijk om deze schermen ook te behandelen. Het is echter wel aan te raden om dit pas na een jaar te doen, zodat eerst het impregneer uit het hout kan verdampen. Hiervoor hebben we geen beits in het assortiment, en verwijzen we u door naar een verfspecialist.

Door het plaatsen van deze schermen in uw tuin in combinatie met een mooie hout-beton schutting heeft u voor jarenlang een mooie erfafscheiding!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.