Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart blokhutscherm

Zwart blokhutscherm

Het zwarte blokhutscherm is een dicht scherm wat bestaat uit zwart gespoten douglas planken. Het bestaat uit 10 planken van kunstmatig gedroogd douglas. Het blokhutscherm is standaard niet voorzien van een afdeklat.

De blokhutprofielen worden in betonnen rabatpalen geplaatst. De rabatpalen hebben een sleuf waar de blokhutprofielplanken in vallen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 142,97
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SZBLOK
Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Project foto's

Omschrijving

Let op! De hoogtes van de blokhutschermen kunnen 1 tot 2 cm variëren door het krimpen en uitzetten van het hout. Deze werking is een kenmerk van blokhutschermen. Door deze werking bewegen de blokhutschermen op en neer door de sleuven van de rabatpalen. Daardoor kan het voorkomen dat de profiellijnen van de verschillende schermen niet helemaal horizontaal of gelijk lopen. De werking van het hout ontstaat door verschillende weersinvloeden, met name door schommelingen in luchtvochtigheid en temperatuur. Omdat een zwart blokhutscherm meer warmte absorbeert dan een andere kleur, is een zwart blokhutscherm daar extra gevoelig voor.

De blokhutprofiel planken zijn voorzien van een mes en groef systeem, waarbij de planken mooi in elkaar passen. Dit zorgt ervoor dat de planken stevig in elkaar zitten. De onderste plank van het blokhutprofiel scherm staat op de betonplaat.

De dikte van de planken is ca. 28 mm. De blokhutprofiel planken zijn 183 cm lang en gaan aan beide zijdes ca. 1,5-2 cm in de rabatpalen.

Let op: De zwarte kleur gaat na verloop van tijd wel verkleuren. Om de schutting de originele kleur te laten behouden is het van belang om de schutting elk jaar opnieuw te behandelen met zwarte beits, deze is leverbaar in onze webshop.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.