Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen poortkozijn

Grenen poortkozijn

Een Grenen poortkozijn is een kozijn dat gebruikt wordt bij de montage van een poort in een schutting. Het kozijn bestaat uit drie balken met de kopmaat 9,8 x 4,4 cm. Daarnaast bevat het een aanslagstrip waar de poort tegenaan sluit. De bovenbalk wordt geleverd op 15 cm langer dan de breedte van de poort. De staanders zijn 200cm waardoor het kozijn 5 cm langer is dan de poort.

Let op! De bovenbalk moet nog wel op maat gemaakt worden. Deze kan dus niet gebruikt worden als maatvoering voor de betonpalen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Breedte 100 cm
Hoogte 200 cm
Project foto's

Omschrijving

Om het poortkozijn goed te kunnen voor monteren, dient de poort en het kozijn op de grond uitgelegd te worden. Dan kan de speling tussen het kozijn en de poort bepaald worden. Afhankelijk van de afstand tussen de twee staanders wordt de definitieve lengte van de bovenbalk bepaald. Zie hiervoor ook onze instructievideo.

Als u voor een dubbele poort heeft gekozen, wordt het kozijn anders gemonteerd. De twee staanders worden wel op dezelfde manier gemonteerd. Nu krijgt de bovenbalk de lengte van twee poorten + ca. 10 cm. Er wordt in plaats van een aluminium aanslagstrip een geïmpregneerde plank gebruikt. Deze wordt op de vaste poort geschroefd. Hier sluit de looppoort op aan. De vaste poort heeft aan de bovenzijde en onderzijde een staartgrendel waarmee de poort wordt vastgezet.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.