Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Showroom

In onze showroom hebben wij een mooi assortiment aan schuttingen staan die wij samen met u kunnen combineren tot de door u gewenste unieke schutting. Daarnaast staat er een breed assortiment aan prachtige buitenverblijven die we samen met u naar wens kunnen samenstellen.


Ondanks dat er al vele duizenden klanten via onze webshop bestelden en online hun keuze maakten, bieden wij u ook graag de mogelijkheid om langs te komen om de mogelijkheden te bekijken. Schuttingen en overkappingen in het echt bekijken geeft toch altijd wat meer gevoel bij uw aankoop. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom!

Afspraak maken
Showroom

Overdekte showroom

Onze showroom is binnen, waardoor u geen last heeft van regen en wind. Wij vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten, beton en de mogelijkheden. Wanneer u dat wenst kunnen we meteen een vrijblijvende offerte voor u maken. Alleen even kijken en oriënteren is uiteraard ook mogelijk.

Overkapping in showroom
Schuttingen in showroom
Tafel in showroom
Veranda in showroom
Tuinhek in showroom
Bartafel in showroom

Bereikbaarheid

Wij zijn gevestigd in Heinkenszand, centraal gelegen in Zeeland. Zeker de moeite waard om te combineren met een dagje Zeeland, of als u al in Zeeland op vakantie bent.

Mogen wij u wat uit-tips geven?

 • Combineer uw showroombezoek met een bezoek aan de Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant (12 minuten rijden, 28 minuten met de fiets)
 • Het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp, met de fiets 23 minuten en met de auto zelfs maar 10 minuten rijden vanaf onze showroom.
 • Of wat denkt u van de boulevard in Vlissingen? Kom eerst uw nieuwe schutting uitzoeken in onze showroom en rijd dan verder Zeeland in voor een dagje Vlissingen. Met de auto is het vanaf onze showroom nog 24 minuten rijden naar het standbeeld van Michiel de Ruyter dat op de boulevard van Vlissingen staat.
 • Culinair genieten? Combineer dan uw bezoek met een van de vele restaurants in Yerseke of Wemeldinge (19 minuten rijden).
 • Een dagje Kamperland (25 minuten) of het Deltapark Neeltje Jans (30 minuten rijden) is ook zeker de moeite waard.

Overzichtelijk opgesteld

Schuttingen

In onze showroom staan onze schuttingen overzichtelijk opgesteld. Of u nu geïnteresseerd bent in een hout-betonschutting van naaldhout, hardhout of van douglas, het is allemaal te zien.

Twijfelt u misschien nog over de hoogte van het beton? We hebben de verschillende hout-betonvarianten opgeteld, zoals:

 • Een luxe hout-betonschutting
 • Een semi-luxe hout-betonschutting
 • Een standaard hout-betonschutting

Ook hebben we diverse kleuren op voorraad leverbaar, die ook in de showroom staan opgesteld. Daarbij kunt u denken aan:

 • Antraciet
 • Taupe
 • Wit/grijs

Na een bezoekje heeft u meteen een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten. Uiteraard mag u de materialen ook fotograferen, zodat u er thuis op uw gemak nog naar kunt kijken.

Wilt u graag geadviseerd worden over uw schutting, dan kunt u het beste wat foto’s meenemen van de situatie in uw tuin, zodat we u op de beste manier van een passend advies kunnen voorzien.


Overkappingen

Ook onze prachtige overkappingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke douglas kapschuur met dakpannen. Maar bekijk ook eens onze moderne wit gespoten kapschuur met aluminium Fels-platen. Daarnaast kunt u onze aluminium veranda met glazen dak bezichtigen heb hebben we een demo's staan van verschillende polycarbonaat dakplaten.


Samen met u kunnen we uw persoonlijke droom verblijf samenstellen in onze 3D configurator zodat u een goed beeld heeft van wat u kunt verwachten.

Voor de snelle beslisser

Voor de snelle beslisser is het ook mogelijk om direct de gewenste schutting mee te nemen. Voor meer informatie over het meenemen van de schutting, kijk op de pagina afhalen.

Tot ziens in onze showroom! 

Voor de snelle beslisser

Openingstijden

De openingstijden van onze showroom zijn als volgt:

 • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:00 (tussen 12:00 en 12:30 gesloten)
 • Zaterdag: 09:00 – 15:00

U hoeft dit niet vooraf te reserveren, echter kan dit wel handig zijn zodat we goed de tijd kunnen nemen om u te woord te staan.

Openingstijden

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!