Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Over ons

Mega-Schutting B.V.

Wie zijn wij?

Mega-Schutting is een innovatief familiebedrijf met een eigen aanpak. Wij geven u als klant zelf de tools in handen om uw schutting of overkapping samen te stellen uit onze producten. We maken dit mogelijk met onze handige ontwerptools en uitgebreide informatie over onze producten.

Ons grote aanbod schuttingen, overkappingen en aanverwante producten maakt de aanschaf van een schutting of overkapping toegankelijk voor elke doelgroep. Voor zowel klanten die met beperkte middelen een scherp geprijsde schutting of overkapping bestellen en deze zelf monteren, als voor klanten die kiezen voor een extra opties en het laten plaatsen door onze montageservice.

Wij plannen zelf de montageteams en bezorgdienst zodat we korte lijnen met onze klanten kunnen waarborgen. Door ook continu te investeren in het optimaliseren van de informatie op onze website en in een goede klantenservice, proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wie zijn wij?

Oorsprong

Mega-Schutting is een dochteronderneming van Arjazon Uienhandel in Kruiningen. Arjazon is een familiebedrijf, opgericht in 1980, dat zich voornamelijk richt op het verwerken en verpakken van uien. De derde generatie eigenaren is in 2016 de dochteronderneming Mega-Schutting gestart. Dit is begonnen met een handige schutting ontwerptool om daarmee onderscheidend te zijn in de toenmalige schuttingmarkt.

Dit is met veel passie uitgewerkt en is in 2020 uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming in Heinkenszand, die door heel Nederland schuttingen levert en monteert, met duizenden tevreden klanten. Sinds de verhuizing naar Heinkenszand is er ruimte voor grotere voorraden, waardoor Mega-Schutting snel kan leveren.

Omdat er veel vragen kwamen van klanten of we ook een overkapping konden plaatsen is in 2022 het assortiment uitgebreid met houten en aluminium veranda's en overkappingen. Daarvoor is de showroom grondig verbouwd en is er ook stellingruimte bijgekomen voor los hout, om ook de zelfbouwers te kunnen bedienen. We beleveren met dit concept zowel de zakelijke als particuliere markt.

Oorsprong

Montageteams

Mega-Schutting hecht veel waarde aan een betrouwbaar netwerk van montageteams. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk gekregen van goede en ervaren montageteams. De montageteams zitten verspreid door het hele land om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen.

Deze externe montageteams zijn de ambassadeurs van ons bedrijf. Trainingen en elkaar scherp houden hoort daarbij. Wilt u ook onderdeel worden van ons team? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe betrouwbare montageteams. Neem contact met ons op.

Transport

De materialen voor uw schutting komen altijd uit Heinkenszand, van waaruit de leveringen door het hele land verzorgd worden. Het transport wordt verzorgd door ‘De Koster Transport’ uit Goes. Dit is een flexibel en betrouwbaar bedrijf, dat al sinds 1980 een betrouwbare relatie is via moederbedrijf Arjazon. Bij een levering zult u ook meestal een zwarte vrachtwagen van ‘De Koster Transport’ zien met een oplegger van Mega-Schutting erachter.

Missie en visie

Mega Schutting heeft als missie om op een eerlijke en betrouwbare manier klanten van een goede schutting of overkapping te voorzien waar de klant tevreden mee is. Vanuit onze levensovertuiging vinden wij het belangrijk om op een goede manier ons werk te doen en een eerlijke boterham te verdienen. Dit betekent ook dat we fouten (die ook wij helaas af en toe maken) op een voor beide partijen acceptabele manier willen oplossen. Is de klant tevreden, dan zijn wij het ook.

Mega-Schutting heeft als visie om onderscheidend te blijven in de kwaliteit van onze producten en de snelheid van onze leveringen met behulp van een grote voorraad, een flexibele transportplanning en een professionele montage.

Ons team
Wij staan voor u klaar..

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!