Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® verticaal

Caballero Wood® verticaal

Een Caballero Wood tuinscherm recht verticaal is een van de meest verkochte rechte schermen uit het Caballero Wood assortiment. Het hout is wat ervoor wordt gebruikt is naaldhout, en komt uit de koudere gebieden van Oost-Europa. De kopmaat van de planken is 14x1,6 cm. De standaard plankdichtheid van de schermen is 21-planks.

Het naaldhout waarvan het Caballero Wood gemaakt wordt kan zowel grenenhout als vurenhout zijn.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Verticale planken
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

De rechte schermen worden veel toegepast in hout-beton schuttingen. Veel nieuwe huizen met splinternieuwe tuinen worden van deze Douglasvervanger voorzien. Dit kan in de standaard hout-beton schutting met een gladde onderplaat. Het is ook veelgebruikt in een semi-luxe schutting met een motiefplaat. Een luxe variant met twee betonplaten is zelfs ook nog mogelijk. Dit geeft een prachtige luxe uitstraling aan de schutting. Het is helemaal afhankelijk van wat u zelf het mooiste vindt, dit kan per persoon en tuin verschillen.

Het Caballero Wood is zoals gezegd afkomstig uit koude gebieden. Door de kou is het hout langzamer gegroeid dan naaldhout uit warmere gebieden. Dat resulteert in veel jaarringen in het hout, wat er voor zorgt dat het hout erg stevig is. Daardoor is het Caballero Wood erg duurzaam.

Het Caballero Wood behoudt de mooie roze kleur tot vier keer zo lang als Douglas hout. Dat zorgt ervoor dat veel mensen voor Caballero Wood kiezen, die anders voor douglas zouden hebben gekozen.

Toch zal ook Caballero Wood na verloop van tijd van kleur veranderen. Caballero Wood kan gebeitst worden, maar daar hebben we zelf geen beits voor. Hiervoor kunt u het beste een verfspecialist raadplegen. Het is wel belangrijk dat het ademende beits is die wordt gebruikt, zodat de hulpstoffen van het verduurzamen uit het hout kunnen dampen.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.