Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Webshop rechte schermen

Voor rechte schutting schermen bent u bij Mega-Schutting aan het juiste adres! Deze populaire schermen zijn in veel verschillende soorten en maten leverbaar. De schermen worden deels machinaal geproduceerd wat zorgt voor een strak resultaat. En zijn in rechte schermen (en ook andere varianten) veel opties mogelijk. Rechte schermen zijn zowel horizontaal als verticaal leverbaar en in allerlei hoogtes.

De rechte schermen worden voor zowel houten schuttingen als hout-beton schuttingen gebruikt. In beide gevallen zijn er verschillende hoogtes leverbaar. Zie onder het overzicht voor de verschillende scherm hoogtes en toepassingen.
Schuttinghoogtes en schermhoogte:
Let op: Bij een houten schutting bepaald de hoogte van het schuttingscherm ook de totale hoogte van de schutting. Bij een hout-beton schutting wordt de totale hoogte bepaald door de hoogte van het schuttingscherm en de betonplaten en afdekkap opgeteld. Een hout-beton schutting wordt standaard 6 cm ingegraven.
De hoogte van de hout-betonschutting blijft hetzelfde bij verschillende varianten.
Hierbij een rekenvoorbeeld van een houtbeton schutting:
  • Een standaard hout-beton schutting bestaat uit een betonplaat van 26 cm hoog en een scherm van 180 cm hoog. Bij elkaar wordt dit een hoogte van 26+180=206 cm.
  • Een semi-luxe hout-beton schutting betstaat uit een betonplaat van 36 cm, met daarop een scherm van 170 cm. Als er sprake is van een betonnen afdekkap van 4 cm wordt het schuttingscherm 166. Opgeteld: 36+170=206 cm / 36+4+166=206 cm
  • Een luxe schutting bestaat uit twee betonplaten, eventueel een afdekkap en een scherm van 130 of 134 cm. De hoogte wordt dan als volgt opgebouwd: 36+36+134 = 206 cm / 36+36+4+130 = 206 cm.

De maximale maat van een schuttingscherm is 220x180 cm. Dit is de maat van een verlengd schuttingscherm. Verlengde schermen zijn alleen leverbaar voor de standaard schuttingschermen. Er zijn dus geen verlengde gaasschermen of blokhutprofielschermen leverbaar.

Mocht u toch iets groters nodig hebben dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Dan kijken we samen met u naar wat de mogelijkheden zijn.