Hout-beton - Standaard

  De standaard Hout-beton schutting bestaat uit een onderplaat van 26cm hoog en 184cm breed. De onderplaat valt enkele centimeters in de paal waardoor er een tussenruimte overblijft van ruim 180cm. Boven de onderplaten kunt u diverse hoogtes houten tuinschermen plaatsen. Boven de onderplaat kan geen afdekkap geplaatst worden, in tegenstelling tot de Hout-beton semi-luxe variant. Bovenop de meeste houten schermen van een hout-beton standaard schutting kan wel een houten afdekkap gemonteerd worden.

  Hout-beton met gladde betonpalen en onderplaten

  Voor Hout-beton bevelen wij u de gladde betonpalen (10x10) aan die verkrijgbaar zijn met een bolletje of een diamant paalkop. Als onderplaten kunt u kiezen voor gladde onderplaten in de kleuren antraciet, crème en wit. De onderplaten kunnen ook besteld worden met een ruwe achterzijde, de voorzijde is dan wel glad afgewerkt.

  Hout-beton met stampbeton

  De stampbeton hout-beton schutting bestaat uit stampbeton onderplaten en stampbeton schuttingpalen. De stampbeton palen zijn verkrijgbaar in de kleuren witgrijs en antraciet. Lees meer over stampbeton schuttingen.

  Hout-beton standaard schutting samenstellen

  Hout-beton standaard schutting offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen voor uw standaard hout-beton schutting? Gebruik dan onze online ontwerptool. U kunt daarin via een aantal eenvoudige stappen zelf aangeven welke materialen, houtsoort, betonkleur etc. u wenst en eventuele poorten of bijzondere schermen aangeven. Vervolgens krijgt u direct online onze vaste scherpe prijs te zien voor het leveren van de materialen voor uw hout-beton schutting en kunt u aangeven of u de schutting zelf wilt plaatsen of door ons wilt laten plaatsen.