Hout-beton - Standaard

  De standaard hout-beton schutting bestaat uit een onderplaat van 26 cm hoog en 184 cm breed. De onderplaat valt enkele centimeters in de paal waardoor er een tussenruimte overblijft van ruim 180 cm. Boven de onderplaat kunt u diverse hoogtes houten tuinschermen plaatsen. Boven de onderplaat kan geen afdekkap geplaatst worden, in tegenstelling tot de Hout-beton semi-luxe variant. Op de houten schermen van een standaard hout-beton schutting kan wel een houten afdekkap worden gemonteerd.

  Hout-beton met gladde betonpalen en onderplaten

  Voor de standaard hout-beton schutting bevelen wij u de gladde betonpalen (10x10 cm) aan. Deze zijn verkrijgbaar met een ronde paalkop of een diamant paalkop. Voor de onderplaat kunt u kiezen uit gladde onderplaten in de kleuren antraciet, crème en wit. De onderplaten kunnen ook besteld worden met een ruwe achterzijde, en een glad afgewerkte voorzijde.

  Hout-beton met stampbeton

  De standaard hout-beton schutting van stampbeton bestaat uit onderplaten en schuttingpalen van stampbeton. De stampbeton palen zijn verkrijgbaar in de kleuren witgrijs en antraciet. Lees meer over stampbeton schuttingen.

  Hout-beton standaard schutting samenstellen

  Hout-beton standaard schutting offerte aanvragen

  Wilt u een offerte aanvragen voor uw standaard hout-beton schutting? Gebruik dan onze online ontwerptool. U kunt via een aantal eenvoudige stappen zelf aangeven welke materialen, houtsoort, betonkleur, etc. u wenst en eventuele poorten of bijzondere schermen aangeven. Vervolgens krijgt u direct online onze vaste scherpe prijs te zien voor het leveren van de materialen voor uw hout-beton schutting en kunt u aangeven of u de schutting zelf wilt plaatsen of door ons wilt laten plaatsen.