Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Nieuwbouwwijk voorzien van een schutting

Heeft u recent een nieuwbouwwoning gekocht? Dan heeft u al over veel dingen nagedacht in en rond het huis. Veel vragen komen er op u af en nadat alle vragen rondom het huis besproken zijn komt ook de tuin aan de beurt.

Uiteraard is het fijn om snel van uw privacy te kunnen genieten als de woningen worden opgeleverd. Om u hiermee zo goed mogelijk te kunnen helpen komen we graag met u in contact. U kunt hiervoor een afspraak maken (onderaan deze pagina) met uw persoonlijke contactpersoon. Deze afspraak kan zowel telefonisch als bij ons in de showroom. We doorlopen dan gefaseerd de volgende 5 stappen.

  1. Oriëntatie: Wat voor schutting wilt u?
  2. Offerte: Ontvang een gespecifieerde offerte per huisnummer.
  3. Order: Na akkoord op de offerte wordt de bestelling in werking gezet.
  4. Opbouw: Op de afgestemde datum wordt de schutting gemonteerd.
  5. Oplevering: Als de schutting is opgeleverd kunt u gaan genieten van uw privacy! 
Nieuwbouwwijk voorzien van een schutting

Oriëntatie schutting bij nieuwbouw woning

Graag denken we met u mee om te kijken wat de beste opties zijn voor een schutting bij uw nieuwbouw woning in uw/jullie situatie.

Denk bijvoorbeeld aan:

Is de datum van oplevering dichtbij of juist nog verder weg?

Heeft u uw (toekomstige) buren al gesproken over hun wensen zijn?

Vind u privacy juist belangrijk of wilt u het geheel graag ruimtelijk houden met bijvoorbeeld gaasschermen?

Wat voor type schutting heeft u voorkeur? (Beton-beton, hout-beton of een hout-hout schutting)

Wilt u een duurzamere (vaak ook wel iets duurder in aanschaf) of een standaard hout(-beton) schutting.

Heeft u al een schets met maatvoeringen ontvangen?

Is er voldoende (werk) ruimte om een nieuwe schutting te plaatsen. Bijvoorbeeld aan het water of een woning met aflopende tuin vergt een andere aanpak/type schutting.

Offerte nieuwbouw schutting
Allereerst beginnen we met een adviesgesprek. In het adviesgesprek kijken we samen welke gegevens er al bekend zijn en of er nog gegevens nodig zijn. We begrijpen dat er dan nog niet op alle vragen een antwoord is omdat bij een nieuwbouwwijk vaak nog niet alles duidelijk is en het
bouwterrein vaak nog niet betreden mag worden.

Als de gegevens compleet zijn wordt er aan de hand van de opgegeven maatvoeringen en uw wensen een gespecificeerde offerte opgemaakt. De offerte wordt voorzien van 2D visualisaties van de schutting. In de offerte worden de verschillende wensen meegenomen die we eerder met u
hebben besproken. De offerte is erg overzichtelijk opgebouwd met de prijzen per product apart vermeldt.

De kosten worden ook nauwkeurig per huisnummer berekend zodat iedereen precies weet wat de kosten zijn. Hierin wordt bijvoorbeeld ook meegenomen dat één midden afscheiding door twee buren betaald wordt enz.

Het is ook mogelijk om ons de schuttingen te laten inmeten. Dit kan fijn zijn als u niet helemaal zeker bent van de afmetingen en u het niet ziet zitten om dit zelf in te meten. Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze pagina over onze inmeetservice.

Order

Zijn jullie het er over eens om met de offerte door te gaan? Gefeliciteerd! Na schriftelijk akkoord wordt de offerte omgezet in order. Hierbij is het van belang om goed af te spreken met uw buren hoe de facturatie verwerkt moet worden.

Aparte deelfacturen met uw buren is hierin mogelijk. De kosten hiervoor bedragen: € 14,95 (incl. BTW) per adres, hiervoor hebben wij van elke deelnemer een apart akkoord nodig, wat bestaat uit:

- Een e-mail van de betreffende bewoner naar info@mega-schutting.nl o.v.v. offertenummer.

- Naam, adres, postcode + woonplaats

- Bouwnummer

- Telefoonnummer

Als u van deze optie gebruik maakt wordt er naar elke bewoner een aparte aanbetalingsfactuur verzonden als de schriftelijke akkoorden binnen zijn en de montagedatum bekend is.

Hierna krijgt u van onze planning een voorsteldatum toegezonden voor de montage. Heeft u bepaalde voorkeuren of bent u afhankelijk van andere partijen is dit uiteraard goed om dat vooraf door te spreken.

De bezorging van de materialen is meestal 1 á 2 werkdagen voor de montagedatum van de schutting, hier wordt u tijdig over geïnformeerd.

Opbouw

Als de montagedatum is aangebroken komen wij bij u langs om de schutting te monteren. Het is van belang dat iedere bewoner aanwezig is (of een gemachtigde) om de erfafscheiding en de hoogtelijn te bepalen. Voordat de werkzaamheden beginnen is van iedere bewoner een handtekening nodig voor het akkoord bevinden van de erfafscheiding en de hoogtelijn van de schutting. Als dit is afgehandeld is het niet meer nodig dat iedereen aanwezig blijft. Wel is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over water en elektriciteit.

De montageploeg zal de volgorde van plaatsing bepalen, uiteraard in overleg. Bij vragen tijdens de montage kunt u gerust onze montageploeg aanspreken. Ook kunt u bij vragen contact opnemen met ons kantoor.

Oplevering

Als de schutting helemaal naar wens en akkoord bevonden is lopen we de opleverpunten met u door en tekent u voor akkoord.

De opleverpunten die o.a. worden besproken zijn als volgt:

  • Schadevrije montage
  • Extra passtukken als dat gewenst is
  • Werkzaamheden afgerond

Nu kunt u gaan genieten van uw nieuwe schutting!

Schutting samenstellen
Contact

Levering & montage in heel Nederland!

Hoofdkantoor

Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

Onze openingstijden:
Maandag: 08:00–17:00
Dinsdag: 08:00–17:00
Woensdag: 08:00–17:00
Donderdag: 08:00–17:00
Vrijdag: 08:00–17:00
Zaterdag: 09:00–15:00
Zondag: Gesloten
U kunt ons bereiken via:
WhatsApp: 06-23 50 61 57
Telefoon: 0113 - 405 131
IBAN: NL58 RABO 0317 5321 97
KvK: 70263000
E-mail: info@mega-schutting.nl

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!