21 planks schutting

  21 planks Grenen schutting

  Grenen verticaal schuttingscherm met 21 planken

  Bent u op zoek naar grenen verticale schuttingschermen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons grenen verticale tuinscherm van 21 planks heeft 19 verticale planken en 2 horizontale tussenliggers. De planken worden RVS geschroefd door een zeer nauwkeurige schroefrobot. Het grenen 21 planks verticaal tuinscherm wordt gebruikt voor een houten schutting of een hout-beton schutting met een onderplaat van 26cm.

  Grenen horizontaal schuttingscherm met 21 planken

  Het grenen schuttingscherm van 21 planks voor een horizontaal schuttingscherm wordt veel verkocht in de grensgebieden van Nederland en in België. Omdat er 3 tussenliggers gebruikt worden, in plaats van de 2 tussenliggers bij een verticale schutting, zitten er in totaal 22 planken in de schutting. Vandaar dat de schutting ook wel verkocht wordt als grenen 22 planks schuttingscherm. Ook in andere delen van Nederland kom je wel grenen horizontale schuttingschermen tegen, maar minder dan de verticale schutting. Omdat grenen een relatief goedkoop houtmateriaal is met een levensduur van 10 tot 15 jaar, afhankelijk van de plaatselijke weersomstandigheden, wordt het grenen schuttingscherm van 21 planks, waarvan 19 horizontale planken en 2 verticale tussenliggers, veel verkocht.

  Hardhouten schuttingscherm met 21 planken

  Een hardhouten verticale schutting van 21 planks bevat eigenlijk 22 planken. De afstanden tussen de planken is vergelijkbaar met de 21 planks grenen en douglas schermen. Door het gebruik van een extra horizontale plank voor extra stevigheid zitten er in totaal 22 planken in de verticale schutting. Ditzelfde geldt ook voor het horizontale hardhout tuinscherm waarbij een extra verticale tussenligger gebruikt is.

  21 planks schuttingscherm Douglas

  Onze horizontale douglas 21 planks tuinscherm bevat 19 horizontale planken en 2 verticale tussenliggers. Het scherm is 180cm hoog en 180cm breed. Van ditzelfde scherm worden ook andere hoogtes gemaakt zoals 90cm, 130cm, 166cm en 170cm hoog. In deze gevallen zullen er één of meerdere planken afvallen en wordt de tussenruimte weer gelijk verdeeld. Bij een verticale douglas schutting van 21 planks wordt er één extra tussenligger toegevoegd voor de stevigheid van het totale scherm. Vrijwel alle schermen worden ook geleverd in een tooguitvoering en een schuin aflopend tuinscherm.