Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van ThermoWood verticaal

ThermoWood verticaal

Voor een standaard hout-beton schutting of houten schutting die is uitgevoerd met ThermoWood is een recht verticaal tuinscherm een mooie optie. Dit tuinscherm is standaard uitgevoerd als een 21 planks scherm. Het hout is thermisch behandeld doordat het 5 dagen lang gedroogd is op een temperatuur van 212 °C.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Model Verticale planken
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Het behandelen van het hout zorgt ervoor dat rot en schimmel geen kans meer heeft om het hout aan te tasten. Daarnaast werkt dit hout veel minder omdat het helemaal uitgedroogd is. Het hout is licht van gewicht waardoor het eenvoudig te verwerken is.

De rechte schermen met de planken verticaal gemonteerd zijn vooral geschikt voor hout-beton schuttingen of houten schuttingen. De hout-beton schutting kan uitgevoerd worden als standaard schutting, semi-luxe schutting of luxe schutting.

De schermen zijn met torx schroeven gemonteerd en hebben een verwachte levensduur van 15-25 jaar.

Door het thermisch behandelen krijgen de schermen een elegante uitstraling. Echter zal het scherm na verloop van tijd wel gaan vergrijzen. Om dit tegen te gaan kunt u het scherm behandelen. Voor advies hierin kunt u het beste naar de verfspecialist gaan.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!