Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van ThermoWood horizontaal

ThermoWood horizontaal

Een horizontaal ThermoWood scherm is standaard uitgevoerd met 22 planken per scherm. Dit is gerekend met de maat 180x180 cm (dit wordt gebruikt bij een standaard hout-beton schutting). 22-planks is ruim voldoende om privacy in de tuin te creëren. Met 3 tussenliggers is het een stevig en stabiel tuinscherm met een lange levensduur.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Model Horizontale planken
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Horizontale ThermoWood schermen kunnen bijvoorbeeld voor nieuwbouwwijken gebruikt worden. Het ziet er modern uit en geeft de tuinen een ruimtelijker beeld. Het is ook leuk om de schermen af te wisselen met gaasschermen bijvoorbeeld.

De horizontale schermen zijn een afgeleide van de oude type schuttingen die gemaakt zijn van houten palen waar planken op gespijkerd zijn. Omdat deze schuttingen vaak al oud en aan vervanging toe zijn en men toch graag het horizontale karakter vast wil houden, is dit een mooi alternatief.

Horizontale schermen hebben als nadeel dat deze makkelijker te beklimmen zijn dan verticale schermen.

De plankdichtheid van de schermen wordt altijd berekend aan de hand van een ‘’vol’’ scherm van 180x180 cm. Dat betekend dat een lager scherm (van bijvoorbeeld 170 cm hoog) een plank minder heeft. Toch wordt dan de benaming van 22-planks vastgehouden.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.