Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Nobifix poort

Nobifix poort

Een poort van Nobifix is erg stevig en duurzaam. Met een plank dikte van 1,8 cm en een stalen frame erin verwerkt kan deze poort vele jaren mee. De poort is zowel rechts- als linksdraaiend te monteren en wordt geleverd incl. duimen, ogen en RVS slot met beslag.

Let op! Beslag wordt standaard meegeleverd, dit hoeft u niet apart te bestellen. Een poortkozijn dient wel apart besteld te worden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Nobifix
Model Verticale planken
Breedte 100 cm
Hoogte 195 cm
Draairichting Universeel
Project foto's

Omschrijving

In veel situaties waarbij een schutting wordt geplaatst is het ook nodig dat er een poort wordt gemonteerd. Hiermee kunt u de tuin goed afsluiten. Door de vele maten waarin de Nobifix poort leverbaar is, blijft de tuin wel goed bereikbaar.

Het rechts- of links draaiend monteren van de poort kunt u eenvoudig doen door de poort op de kop te draaien. Doe dit voordat het slot in de poort wordt gemonteerd.

De verstelbare duimen en ogen zorgen er ook voor dat de poort makkelijk afgesteld kan worden, ook als de poort onder invloed van het weer wat zou krimpen of uitzetten.

De Nobifix poort is een prachtig product waar u jarenlang plezier van zult hebben!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!