Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Nobifix

Nobifix is een bestaand houtmerk wat sinds 2020 ook in schuttingen wordt toegepast. Nobifix is bekent van paardenomheiningen, vlonders en afrasteringen.

Nobifix bestaat wordt gemaakt van naaldhout wat uit duurzaam beheerde bossen gekapt wordt. Deze bomen waar het Nobifix hout uit gezaagd wordt groeien in Europa waardoor de aanvoerlijnen kort zijn. 

Voordelen:

  • Snelgroeiend hout met lange levensduur
  • Gekapt uit Europese bossen
  • Langere levensduur dan de groeitijd van een boom
  • Een donkere uitstraling
Nobifix

Nobifix (beton) schutting

Tip... bestel via onze online ontwerptool om een complete Nobifix schutting te bestellen. Via onze webshop kunt u ook losse Nobifix schermen, poorten en of palen bestellen.

Behandeling

Door een speciale behandelingsmethode wordt het hout zo verduurzaamd dat de verwachte levensduur van het hout wordt opgerekt 15-25 jaar. Deze lange levensduur zorgt ervoor dat het als alternatief van hardhout erg populair aan het worden is.

Het naaldhout waar Nobifix van wordt gemaakt, is vurenhout of grenenhout. Deze bomen behoren tot de snellere groeiers. Deze combinatie van een snelgroeiend hout wat na de behandeling erg lang mee gaat is zorgt voor minder ontbossing. Dat komt omdat Nobifix langer meegaat dan de groeitijd van een boom.

Prijsverhouding

De prijs van Nobifix ligt een beetje in het midden van geïmpregneerd naaldhout en hardhout. Daardoor is het prijstechnisch een interessant product, en dan voornamelijk door de lange levensduur.

Geleverde en geplaatste Nobifix schuttingen