Douglas tuinhek type 'Alex'

  Tuinhek van douglashout

  Het tuinhek type 'Alex' is gemaakt van douglashout waardoor het tuinhek een mooie warme uitstraling krijgt. De tuinhekken zijn leverbaar in verschillende hoogtes: 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm. Mega-Schutting levert alleen volledige tuinhekken van 180 cm breed, die u indien nodig ter plaatse kunt inkorten. De tuinhekken worden gemaakt van 15 mm fijnbezaagd douglashout.

  Het tuinhek kunt u plaatsen tussen douglaspalen met daarop eventueel een zwarte sierknop (zoals op de foto) of een verzinkte sierknop, ook wel paalornament genoemd.

  Douglas tuinhekpoorten

  Het mooie van deze tuinhek serie is dat we in dezelfde stijl ook tuinhekpoorten leveren. De poorten worden met de hand gemaakt en net als de tuinhekken netjes afgewerkt. De tuinhekpoorten leveren wij inclusief hang- en sluitwerk in het zwart. Prijzen voor verzinkt hang- en sluitwerk kunnen we leveren op aanvraag.

  Zelf uw tuinhek samenstellen

  Wilt u zelf uw tuinhek samenstellen met de tuinhekken en tuinhekpoorten van douglashout? Gebruik dan onze ontwerptool waarmee u na het opgeven van de gewenste lengte zelf uw tuinhek kunt samenstellen. U kunt bij het samenstellen kiezen voor een tuinhek van het type 'Alex' en de keuze maken of u wel of geen paaldeksel wilt. Vervolgens krijgt u een werkblad te zien waarin u uw tuinhek van douglashout kunt maken. Het werkblad en de tuinhekken zijn op schaal gemaakt op de door u gewenste lengte, waardoor u direct kunt zien hoeveel tuinhekken u nodig heeft. Wilt u een poort tussen de tuinhekken? Dat kan door in de laatste stap een poort in uw samenstelling te slepen. Probeer het snel uit via onze handige en gratis te gebruiken ontwerptool.

  Tuinhek samenstellen

   

  Samenstellen tuinhekken douglas Alex

   

  Offerte voor douglas tuinhek type 'Alex'

  Wilt u een offerte opvragen om te weten te komen wat de kosten zijn van een douglas tuinhek type 'Alex'? Stuur ons dan een e-mail met als onderwerp “Offerte douglas tuinhek Alex” en vermeld het volgende uw e-mail:

  • Welke hoogte u wilt hebben (60, 70, 80, 90 of 100 cm).
  • Of u een of meerdere poorten in uw tuinhek wilt hebben.
  • Of u sierknoppen op de palen wilt.
  • Of u de sierknoppen en poortbeslag verzinkt of zwart wilt hebben.
  • Welke lengte u nodig heeft.
  • Uw adresgegevens en telefoonnummer zodat we bij vragen contact met u kunnen opnemen.

  Wij proberen u op werkdagen binnen 24 uur een offerte toe te sturen.

  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan