Douglas tuinhek type Alex

  Tuinhek van douglashout

  Het tuinhek type Alex is gebouwd van douglashout waardoor het tuinhek een mooie warme uitstraling krijgt. De tuinhekken zijn leverbaar in 60cm, 70cm, 80cm, 90cm en 1meter hoog. Mega-Schutting levert alleen volledige tuinhekken van 180cm breed, die u indien nodig ter plaatse kunt inkorten. De tuinhekken worden gemaakt van 15mm fijnbezaagd douglas hout.

  Het tuinhek kunt u plaatsen tussen douglaspalen met daarop eventueel een zwarte sierknop (zoals op de foto) of een verzinkte sierknop ook wel paalornament genoemd.

  Douglas tuinhek poortjes

  Het mooie van deze tuinhek serie is dat we in dezelfde stijl ook tuinhek poorten leveren. De poorten worden met de hand gemaakt en net als de tuinhekken netjes afgewerkt. De tuinhekpoorten leveren wij inclusief hang en sluitwerk in het zwart. Prijzen voor verzinkt hang en sluitwerk op aanvraag.

  Zelf uw tuinhek samenstellen

  Wilt u zelf uw tuinhek samenstellen met de tuinhekken en tuinhekpoorten van douglas? Gebruik dan onze online samenstellen tool waarmee u na het opgeven van de gewenste lengte zelf uw tuinhek kunt samenstellen. U kunt bij het samenstellen kiezen voor een tuinhek, in de stappen erna voor bijvoorbeeld? tuinhek serie Alex en de keuze maken of u wel of geen paaldeksel wilt. Vervolgens krijgt u een werkblad te zien waarin u uw tuinhek van douglas kunt maken. Het werkblad en de tuinhekken zijn op schaal gemaakt en op de door u gewenste lengte, waardoor u direct kunt zien hoeveel tuinhekken u nodig heeft. Wilt u een poort tussen de tuinhekken? Ook dat kan door een poort in uw samenstelling te slepen. Probeer het snel uit via onze handige en gratis te gebruiken ontwerptool.

  Tuinhek samenstellen

   

  Samenstellen tuinhekken douglas Alex

   

  Offerte voor douglas Tuinhek Alex

  Wilt u een offerte opvragen om te weten te komen wat de kosten zijn van een douglas tuinhek type Alex? Stuur ons dan een e-mail met als onderwerp “Offerte douglas tuinhek Alex” en vermeld het volgende uw e-mail:

  • Welke hoogte u wilt hebben (60,70,80,90 of 100cm).
  • Of u een of meerdere poorten in uw tuinhek wilt hebben.
  • Of u sierknoppen op de palen wilt.
  • Of u de sierknoppen en poortbeslag verzinkt of zwart wilt hebben.
  • De lengte die u nodig heeft.
  • Uw adresgegevens en telefoonnummer zodat we bij vragen contact met u kunnen opnemen.

  Wij proberen u op werkdagen binnen 24 uur u een offerte toe te sturen.

  Vraag nu een vrijblijvende offerte aan