Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Caballero Wood®

Caballero Wood is een nieuw merk van hout wat rood is verduurzaamd. Het behoudt langer de mooie roze kleur dan douglas hout. Het is erg gemakkelijk om een schutting met Caballero Wood samen te stellen in onze online 2D ontwerptool. Er is keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Denk aan de verschillende soorten hout-betonschuttingen of houten schuttingen.

Caballero Wood®

Caballero Wood® (beton) schutting

Tip... stel uw eigen Caballero Wood® schutting samen via onze online ontwerptool. U krijgt dan direct de prijs te zien voor de materialen en eventuele montage. De ontwerptool zoekt de juiste palen en bevestigingsmateriaal bij uw wensen. Via onze webshop kunt u ook losse Caballero Wood® poorten, schermen of los Caballero Wood® hout bestellen.

Eigenschappen Caballero Wood®

Caballero Wood is gemaakt van naaldhout dat wordt gekapt in de koudere gebieden van Europa. Omdat de bomen in de koude gebieden langzamer groeien dan in warmere gebieden is het hout zwaarder. Daarom heeft Caballero Wood een langere levensduur dan ander verduurzaamd naaldhout.

De levensduur van Caballero Wood is ca. 15 jaar

Caballero Wood is ook leverbaar als blokhutprofiel. Hiermee kunnen mooie dichte schuttingen gemaakt worden, bestaande uit 10 planken per scherm met een afdeklat. Daarnaast zijn er uiteraard ook poorten leverbaar, en alle mogelijke soorten schermen uit de 2D ontwerptool.

Caballero Wood is glad afgewerkt omdat het is terug gedroogd naar een laag vochtpercentage voordat het is geschaafd. De planken zijn aan vier hoeken rond geschaafd wat voor een mooie strakke uitstraling zorgt.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!