Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Stormschade

Stormschade aan de schutting, het kan iedereen overkomen.

In de koude maanden van het jaar denkt u waarschijnlijk niet meteen aan het plaatsen van een nieuwe schutting, tot u op een morgen uw schutting omgewaaid in de tuin ziet liggen.
Dan bent u helaas niet de enige die dit overkomt! We begrijpen dat zo’n verrassing erg vervelend is. We denken dan ook graag met u mee om zo snel mogelijk een nieuwe schutting in uw tuin te plaatsen die helemaal is afgestemd op uw wensen!
Wat bieden wij u aan?
  • Een inmeetservice om persoonlijk uw wensen te bespreken
  • Een handige online tool om uw persoonlijke schutting in 2D samen te stellen met inzichtelijke prijzen
  • Een gratis offerte voor de verzekering (de verzekering vraagt vaak een offerte voor een soortgelijke schutting als de bestaande schutting)
  • Een gratis offerte voor de nieuwe gewenste schutting
  • Een snelle en professionele levering
  • Optioneel een vakkundige montage
  • Losse onderdelen voor reparatie van bestaande schutting

Ons advies bij schutting stormschade

Wat wij veel zien is dat een omgewaaide schutting een houten schutting is. Daarbij zijn de palen vaak doorgerot op de overgang van grond en lucht. De schermen zijn vaak nog niet helemaal vergaan, maar worden dan toch gelijk vervangen. Om dit te voorkomen adviseren wij om een hout-beton of een beton-betonschutting terug te plaatsen. Doordat de betonnen palen heel lang mee kunnen gaan, wordt de levensduur van de nieuwe schutting vele malen langer dan de levensduur van de oude schutting.

Wat moet ik nu doen?
Wij adviseren om na de stormschade op onze website rond te kijken wat voor schutting u het beste past. Bespreek met (eventuele) buren wat jullie graag voor schutting zouden willen hebben. Door middel van onze 2D ontwerptool kunt u eenvoudig uw eigen schutting naar wens samenstellen. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan helpen wij u graag met het maken van een passende offerte. Indien gewenst kunt u snel en eenvoudig een inmeetafspraak aanvragen op onze website.
Het is uiteraard mogelijk om samen met de buren bij ons in de showroom de verschillende schuttingen te komen bekijken. Dat geeft u gelijk een goed beeld van wat u van wat u van de schutting kunt verwachten.

Wilt u zelf de schutting monteren?
Bij bezoek aan de showroom kan de schutting indien gewenst (als deze voorradig is) gelijk worden meegenomen. Het is handig om dit dan wel vooraf aan te geven. Kijk voor meer informatie op onze pagina afhalen.
Uiteraard kunnen wij uw schutting ook snel bij u thuisbezorgen. Dit doen we binnen 5 werkdagen in heel Nederland. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze pagina bezorgen.

Wilt u de nieuwe schutting door Mega-Schutting laten monteren?
Dan kunnen onze vakkundige monteurs deze binnen 1 tot 4 weken bij u in de tuin plaatsen. De materialen worden dan vooraf door de transporteur geleverd. In een enkel geval neemt de monteur de materialen zelf mee. Op aanvraag is het ook mogelijk dat wij de oude schutting voor u verwijderen en eventueel afvoeren. Kijk voor meer informatie over montage en het verwijderen/afvoeren van de schutting op onze pagina montageservice.

Koop via onze webshop
Geleverd binnen 3 werkdagen
Contact

Levering & montage in heel Nederland!

Hoofdkantoor

Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

U kunt ons bereiken via:
WhatsApp: 06-23 50 61 57
Telefoon: 0113 - 405 131
IBAN: NL58 RABO 0317 5321 97
KvK: 70263000
E-mail: info@mega-schutting.nl