Levering binnen 5 werkdagen.

Nieuwe schutting plaatsen in Assen

Bent u op zoek naar meer privacy in uw tuin of wilt u gewoon een mooie afscheiding tussen uw woning en die van uw buren? Dan zijn schuttingen de ideale oplossing voor u! En als u in de regio Assen woont, dan zijn wij dé experts op het gebied van schuttingen plaatsen.

Onze schuttingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse materialen, zoals hout, beton en kunststof. Dit betekent dat er voor iedere tuin een passende schutting te vinden is die ook nog eens voldoet aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om de schutting van uw dromen te plaatsen – dit doen wij in de hele provincie Drenthe dus ook in de gemeente Assen. Wij zorgen voor een snelle en professionele levering en montage zodat u op korte termijn kunt gaan profiteren van de (extra) privacy in uw tuin en van uw nieuwe schutting kunt genieten. En als u niet helemaal zeker weet welk type schutting het beste bij uw tuin past, dan adviseren wij u graag en stellen wij een schutting op maat voor u samen.
Dus, als u op zoek bent naar de beste schuttingen in Assen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij plaatsen onder andere in de volgende plaatsen: Zeijerveld, Zeijerveen, Ter Aard, Assen, Loon, Rhee

Voordelen van Mega-Schutting

  • Hout-beton met lange levensduur
  • Beton schutting is onderhoudsvriendelijk
  • Grote keuze in houtsoorten
  • Keuze uit tuinpoorten
  • Met verschillende motieven en betonkleuren

Gemonteerde schuttingen Assen

En omgeving