Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Betonmortel

Betonmortel

Betonmortel is een van de meest belangrijke onderdelen van de schutting. Het zorgt voor de stabiliteit die de schutting nodig heeft. Onder normale omstandigheden is één zak mortel per betonpaal genoeg.

Let op! De betonmortel die wij standaard leveren is geen snelbeton! De gewone betonmortel is niet meteen hard met als voordeel dat de schutting binnen een kwartier na het plaatsen een klein beetje gecorrigeerd kan worden als er toch nog een paal uit het lood staat.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Project foto's

Omschrijving

De betonmortel kan rond de paal gestort worden en moet (vooral als het droge grond is) 3-5 liter water per zak betonmortel krijgen om uit te harden. Het gat kan dan verder dichtgestort worden met aarde. De betonmortel zorgt ervoor dat het oppervlak van de paal verbreed wordt, en vormt een schijf rond de paal die de druk opvangt. Op die manier wordt de betonpaal wel zwaarder, maar verzakt toch minder snel.

In het geval van losse of zachte grond, kan het raadzaam zijn om na het plaatsen van de betondelen de betonmortel uit te laten harden. In het geval van een hout-beton schutting kunnen dan een of twee dagen later de schermen ingehangen worden. In het geval van een beton-beton schutting op een zachte ondergrond is het verstandig om eerst 2 betonplaten te plaatsen, en dan een of twee dagen later de rest van de betonplaten pas te monteren.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.