Montage

  Afsluiting-Gigant heeft diverse montageteams verspreid over België en Nederland die de bij ons bestelde afsluiting voor u kunnen plaatsen. Deze teams bestaan meestal uit twee medewerkers die ervaring hebben in het plaatsen van zowel betonnen als houten afsluitingen.

  Montage van uw afsluiting door Afsluiting-Gigant

  Bij het afrekenen kunt u aangeven of u de afsluiting zelf wilt plaatsen of dat u dit door Afsluiting-Gigant wilt laten doen. Onze montageteams zijn uitgerust met modern gereedschap en de benodigde hulpmiddelen. In principe plaatsen we alleen de producten die u bij ons besteld heeft. In overleg kunnen we tegen meerprijs ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals het weghalen van begroeiing, het verwijderen van de oude afsluiting, het weghalen van bestrating en andere gerelateerde werkzaamheden. Geef dit wel ruim van tevoren aan, zodat we een goede planning kunnen maken en u vooraf weet wat de meerkosten zijn voor het meerwerk.

  Voorwaarden voor uw tuin bij Plaatsing door Afsluiting-Gigant

  Op de plaats waar de afsluiting moet komen, hebben we een werkbreedte nodig van 25 cm aan beide zijden. De grond dient vlak en schoon te zijn, zodat we de afsluiting correct kunnen plaatsen. Tevens dienen obstakels weggehaald te worden die een goede doorgang van de montageteams en de producten belemmeren.

  Zelf uw afsluiting plaatsen

  Wilt u zelf uw afsluiting plaatsen, of de afsluiting door uw eigen tuinaanenmer laten plaatsen? Geef in dat geval bij het afrekenen aan dat u de afsluiting zelf monteert. Wij adviseren om de afsluiting met minimaal twee personen te plaatsen, waarbij er iemand met ervaring aanwezig is die kan aangeven hoe u de afsluiting correct plaatst. Wilt u de afsluiting ook zelf bij ons komen ophalen? Ook dat kan, kijk voor meer informatie op de pagina verzending en levering.