Montage

  Mega-Schutting heeft diverse montageteams, verspreid over heel Nederland, die de door u bestelde schutting voor u kunnen plaatsen. Deze teams bestaan meestal uit twee monteurs, met ervaring in het plaatsen van betonnen en houten schuttingen.

  Montage van uw schutting door Mega-Schutting

  Bij het afrekenen kunt u aangeven of u de schutting zelf wilt plaatsen of dat u de schutting wilt laten plaatsen door Mega-Schutting. Onze montageteams zijn uitgerust met modern gereedschap en de benodigde hulpmiddelen. We plaatsen alleen de producten die u bij ons besteld heeft. In overleg kunnen we tegen meerprijs ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals het weghalen van beplanting of bestrating, het verwijderen van de oude schutting en andere gerelateerde werkzaamheden. Geef dit bij de bevestiging van de order meteen aan, zodat we met de monteurs kunnen bespreken wat er van hun wordt verwacht.

  Voorwaarden voor plaatsing door Mega-Schutting

  Als we uw schutting komen plaatsen dient uw tuin goed bereikbaar te zijn. Op de plaats waar uw schutting komt te staan dient de ruimte en de grond vrij te zijn van wortels, puin, leidingen etc. De bestaande erfafscheiding dient verwijderd te zijn, zowel boven als onder de grond. Om de schutting goed te kunnen monteren hebben we 50 cm werkruimte nodig aan beide zijden van de schutting. Tevens dienen obstakels weggehaald te worden die een goede doorgang van de montageteams en de producten belemmeren.

  Zelf uw schutting plaatsen

  Wilt u zelf uw schutting plaatsen, of de schutting door uw eigen hovenier laten plaatsen? Geef in dat geval bij het afrekenen aan dat u de schutting zelf monteert. U kunt uw schutting laten leveren, maar u kunt uw schutting ook bij ons ophalen. Kijk voor meer informatie op de pagina verzending en levering.