Hout-hout - hardhout

  Onze hardhouten materialen zijn van keruinghout, afkomstig uit Aziƫ. De kleur van het hout is roodbruin en donkerder van kleur van douglashout. Keruing hardhout is een sterke houtsoort met een lange levensduur. Keruing hardhout is in zijn soort een van de goedkopere houtsoorten, met duurzaamheidsklasse 3.

   

  Schutting met verticale planken van hardhout

  De hardhouten schutting met verticale planken wordt aangeboden in een breed assortiment aan hoogte en uitvoering. De schermen met verticale planken van Keruinghout geven een strakke uitstraling en heeft een lang kleurbehoud. De hardhouten schermen zijn leverbaar in verschillende hoogtes en verschillende uitvoeringen, deze kunt u vinden op onze productenpagina. Ook de poorten van hardhout zijn in verschillende maten leverbaar, van 90 cm tot 200 cm breed.

   

  Stel zelf uw hardhouten schutting met verticale planken samen

   

  Schutting met horizontale planken van hardhout

  De hardhouten schutting met horizontale planken leveren we in verschillende uitvoeringen en hoogtes. De schermen zijn te leveren met 20, 22 en 24 planken. De horizontale hardhouten planken zijn vastgemaakt op drie tussenliggers. Op de productenpagina kunt u ons gehele aanbod in horizontale schermen bekijken.

   

  Stel zelf uw hardhouten schutting met horizontale planken samen