Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Nobifix toog horizontaal

Nobifix toog horizontaal

Een Nobifix toog scherm loopt 10cm naar beide kanten van het scherm. Door de horizontale ligging van de schermen zorgt het voor een ruimtelijke tuin. De standaard plankdichtheid is 22 planks (19+3).
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Nobifix
Model Horizontale planken
Vorm Toog
Project foto's

Omschrijving

Een Nobifix horizontaal is een bijzonder scherm. De toog loopt 10cm naar beide kanten van het scherm. Door de horizontale ligging van de schermen zorgt het voor een ruimtelijke tuin. De standaard plankdichtheid is 22 planks (19+3).

De plankdichtheid is gebaseerd op een tuinscherm van 180cm hoog. Omdat dit een horizontaal scherm betreft, zal dit bij lagere schermen uiteraard minder planken bevatten. De benaming van de schermen blijft wel 22-planks De Nobifix toogschermen konden in het verleden worden afgewerkt met een afdeklat bovenop het toogscherm. Omdat deze niet meer worden geproduceerd, kan Mega-Schutting deze niet meer leveren. Een alternatief is het monteren van een imitatie afdeklat, dit is een Nobifix schuttingplank die door de helft is gezaagd.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.