Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van ThermoWood schuin verticaal

ThermoWood schuin verticaal

Een schuin ThermoWood schuttingscherm is een leuke aanvulling voor uw schutting. Het loopt vanaf het hoogste punt tot ongeveer halverwege in één rechte lijn schuin naar beneden. Voor een houten schutting of een hout-beton schutting kan dit allebei gebruikt worden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Model Verticale planken
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Er zijn veel verschillende toepassingen te bedenken waar een schuin scherm gebruikt kan worden. Denk bij voorbeeld aan een afscheiding met de buren waarbij u nog wel een praatje wilt kunnen maken zonder veel privacy in te leveren. Het laatste scherm in de tuin kan dan een schuin scherm zijn.

Zulke ‘’praatplekjes’’ met de buren zijn ook in het midden van de schutting te maken, in dat geval kan er een links- en een rechts hoog scherm achter elkaar gemonteerd geworden. Het is ook erg mooi om daar dan een laag scherm tussen te plaatsen.

Als een schutting aan de waterkant eindigt is het ook goed mogelijk om het schuine ThermoWood scherm daar te plaatsen. Dit zorgt voor net wat meer uitzicht over het water naar de zijkanten toe.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.