Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van ThermoWood schuin horizontaal

ThermoWood schuin horizontaal

Een schuin ThermoWood scherm met horizontale planken is erg mooi als toevoeging aan een horizontale schutting. De strakke lijnen in de tuin worden dan wat meer doorbroken, vooral als het een wat langere schutting betreft. De standaard plankdichtheid van deze schermen is 22-planks, maar 20-planks en 24-planks is ook leverbaar.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Model Horizontale planken
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Bij de productie van horizontale schermen is het niet te voorkomen dat de horizontale lijnen van verschillende soorten schermen niet helemaal gelijk lopen.

Horizontale schermen zijn wat gevoeliger voor inbraak dan verticale schermen, omdat de planken als ladder gebruikt kunnen worden. Dit kan als een nadeel gezien worden.

Een schuin scherm kan zowel links als rechts hoog uitgevoerd worden. Dit heeft invloed op de manier van monteren van alle schermen van de schutting. Het bepaald namelijk aan welke kant van de schutting het beslag gemonteerd wordt. Let hier goed op bij het bestellen van een schuin scherm. Als twee schuine schermen achter elkaar komen is het altijd nodig om een links hoog scherm en een rechts hoog scherm te gebruiken.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.