Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Grenen  schuin scherm

Grenen schuin scherm

Het verticale grenen tuinscherm schuin is een speciaal scherm. Het geeft een speels effect aan de schutting, en wordt dan ook regelmatig geplaatst. Het schuine deel loopt over de hele breedte naar beneden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Verticale planken
Dikte 4,80 cm
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

De schuine schermen worden wel gebruikt om een hoge schutting te doorbreken. Een leuk voorbeeld is een schutting die hoog begint, en met een schuin scherm naar beneden loopt, en even verder met een schuin scherm weer terug om hoog loopt.

Het schuine scherm wordt ook wel gebruikt bij tuinen aan de kant van het water. Het geeft dan ook een leuk effect om dan het laatste scherm naar beneden te laten lopen. Het is ook goed te gebruiken bij de overgang van de achtertuin naar de voortuin, als de schutting in de voortuin een lage schutting is.

Voor schuttingen met meerdere grenen schuine verticale schermen is het van belang goed te kijken aan welke zijde deze schermen schuin af moeten lopen. Een schuin scherm kan zowel rechts als links hoog worden geleverd. Het verschil wordt bepaald door aan de ‘’volle zijde’’ van het scherm te staan en vanaf daar te kijken of het scherm aan de linkse of rechtse kant hoog is.

Het geïmpregneerde hout blijft de eerste 1 á 2 jaar zijn groene kleur behouden, en zal na enige tijd grijs worden. Als u dit wilt voorkomen kunt u de schutting behandelen met beits. Beits voor geïmpregneerde schermen hebben we zelf niet in ons assortiment. Het is wel aan te raden om de schutting pas na een jaar te behandelen, zodat eerst het impregneermiddel uit het hout kan verdampen.

Als u de schermen mooi laat vergrijzen, krijgt u zonder moeite een prachtige grijze schutting waar u nog veel plezier van kunt hebben!
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.