Levering binnen 5 werkdagen.
Afbeelding van Caballero Wood® schuin horizontaal

Caballero Wood® schuin horizontaal

Voor een horizontale schutting uitgevoerd in Caballero Wood is een schuin scherm een mooie toevoeging, als er wat hoogteverschillen in de schutting voorkomen. De meest populaire plankdichtheid (22-planks) bied genoeg privacy voor het afschermen van de tuin.

De maat 22-planks is gebaseerd op een schermhoogte van 180 cm. Bij lagere tuinschermen zal het werkelijke aantal planken uiteraard wat lager uitvallen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Horizontale planken
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Neem als voorbeeld het scherm van 180x130 cm voor een luxe hout-beton schutting met afdekkap, deze bevat 16 planken in totaal. Toch wordt dit scherm een 22-planks tuinscherm genoemd. De term 22-planks wordt dus gebruikt om de plankdichtheid aan te duiden. Bij een horizontaal tuinscherm zegt dit dus niets over het daadwerkelijke aantal planken.

Er zijn verschillende situaties te bedenken waar een horizontaal schuin scherm van Caballero Wood kan worden toegepast. We zetten wat verschillende voorbeelden voor u op een rij:

Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een leuke praatplek naar de buren toe, waarbij een hoogte van 110 cm (bij een hout-beton schutting) een ideale hoogte is waarbij de kleinste kinderen niet weg kunnen lopen.

Daarnaast worden de schuine horizontale schermen ook veel gebruikt bij tuinen die aan de waterkant eindigen. Het zorgt voor een beter uitzicht over het water. In veel tuinen die aan het water eindigen is een vlonder gebouwd. Het is dan uiteraard wel zo fijn dat het uitzicht vanaf de vlonder niet volledig wordt weggenomen door een hoge schutting. Daarom biedt een schuin scherm in zo’n situatie uitkomst. Zo bent u er zelf vrij in wanneer u van uw privacy wilt genieten achter de hoge schermen of een mooi uitzicht wilt hebben vanaf de vlonder.

Ook in veel voortuinen worden schuine schermen toegepast. In veel gevallen loopt een horizontale hout-beton schutting in één keer door vanaf de achtertuin naar de voortuin. Vanaf de voorgevel lijn wordt dan meestal een lage schutting toegepast. De overgang van een hoge horizontale schutting naar een lage horizontale schutting wordt dan ook in de meeste gevallen met een horizontaal schuin scherm uitgevoerd.
Levering en of montage

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.