Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Bruin geïmpregneerd schuin horizontaal

Bruin geïmpregneerd schuin horizontaal

Een Bruin geïmpregneerd schuin horizontaal scherm is een geweldige toepassing voor uw tuin en geeft een speels effect aan uw tuin. De schuine lijn loopt over de hele breedte van het tuinscherm. Standaard heeft dit scherm een plankdichtheid van 22-planks.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout
Model Horizontale planken
Vorm Schuin aflopend
Project foto's

Omschrijving

Een Bruin geïmpregneerd schuin horizontaal scherm is een geweldige toepassing voor uw tuin en geeft een speels effect aan uw tuin. De schuine lijn loopt over de hele breedte van het tuinscherm. Standaard heeft dit scherm een plankdichtheid van 22-planks. Let op: 22-planks is gerekend vanuit een scherm van 180x180cm. Bij een lager scherm zitten er uiteraard ook minder planken op het scherm.

Dit Bruin geïmpregneerd schuin tuinscherm wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld een “praatplek” te maken met je buren. Wat een leuk idee is, is dat je de schutting eerst hoog laat beginnen, schuin naar beneden laten aflopen, en dan weer omhoog laten komen. Tussenin kunt u eventueel nog een of meerdere lage schermen plaatsen.

Een andere mooie toepassing is, dat wanneer uw tuin aan het water ligt, om met een Bruin geïmpregneerd schuin tuinscherm bij het water te eindigen. Daarmee creëert u een mooi effect en heeft u meer uitzicht over het water.

Horizontale schermen kunnen wel wat inbraakgevoeliger zijn dan verticale tuinschermen, omdat ze makkelijker te beklimmen zijn.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.