Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland

Caballero Wood® Blokhutscherm

Het Caballero Wood blokhutscherm is een goede keuze als u een dichte schutting is uw tuin wilt hebben. Het blokhutscherm bestaat uit:

• Negen planken met mes en groef van 17,5 cm werkende maat
• Één plank met alleen een groef van 19 cm werkende maat

Let op! Een Caballero Wood blokhutscherm is in tegenstelling tot ander blokhutprofielen uit het assortiment niet standaard voorzien van een afdeklat.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 108,37
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SCABLOK
Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Project foto's

Omschrijving

Het hout wat voor Caballero Wood blokhutschermen wordt gebruikt is vurenhout. Vuren hout heeft een egale kleur. Door middel van het verduurzamingsproces krijgt het vuren hout de mooie rode kleur, die lijkt op Douglashout.

Met een dikte van 28 mm past een Caballero Wood blokhutprofiel schutting goed in de rabatpalen die daarbij horen. De hoogte komt goed overeen met de lengte van de sponning.

Houd er wel rekening mee dat de blokhutprofiel schermen onder invloed van het weer zullen gaan werken. De schermen kunnen tot 2 cm groter en kleiner worden. Dat betekent dat de bovenkant van een blokhutprofiel schutting nooit het hele jaar door gelijk kan lopen met de betonpalen. De exacte hoogte van een blokhutprofiel schutting zal altijd blijven wisselen. Na verloop van enkele jaren zal deze werking wel steeds minder worden.

Een blokhutprofiel schutting van Caballero Wood is ook te combineren met gaasschermen van Caballero Wood. Dit is echter geen standaard optie, daarom is deze ook niet in de ontwerptool opgenomen. Een gaasscherm zal ook veel minder werken dan een blokhutscherm, waardoor er soms wat hoogteverschil tussen een blokhutscherm en een gaasscherm zal blijven bestaan.

Voor de montage van een gaasscherm worden er drie latjes van 28x28x1800 mm mee geleverd. Deze worden aan drie kanten op het gaasscherm geschroefd. Het latje aan de onderkant zorgt ervoor dat het gaasscherm +/- gelijke hoogte blijft houden dan de blokhutprofielen. De latjes aan de zijkanten zorgen ervoor dat het gaasscherm in de betonnen rabatpalen geschoven kan worden.

De dichte schuttingschermen worden ca. 1,5-2 cm in de betonpalen geschoven. Dat kan omdat de blokhutprofiel planken 183 cm lang zijn. Een betonplaat is 184 cm lang, waardoor er tussen de betonpalen en de blokhutprofielschermen iets ruimte zit. Daardoor wordt de montage een stuk eenvoudiger. Als de blokhutprofielplanken een lengte van 184 cm zouden hebben, zou het erg moeilijk worden om de blokhutprofiel planken nog in de betonpalen te schuiven.

De betonpalen en betonplaten voor een blokhutprofiel schutting zijn leverbaar in de kleuren antraciet en wit/grijs. Dit kan beiden goed staan, het is een kwestie van smaak wat het beste bij u past. Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van de andere kleuren in uw tuin.

De voordelen van een Caballero Wood blokhutprofiel schutting op een rij:
• Dichte schutting
• Strakke horizontale lijnen
• Dempt meer geluid dan een normaal schuttingscherm
• Optioneel te voorzien van afdeklat
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.