Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Rabatpalen

Rabatpalen

Rabatpalen zijn betonnen schuttingpalen die worden gebruikt voor blokhutprofiel schuttingen. De rabatpalen lijken veel op de beton-beton palen maar zijn wat dunner (10 cm) en hebben een smallere sponning. De sponning is 180cm lang (de uitsparing voor de betonplaat niet meegerekend). Er is voor rabatpalen maar één lengte palen leverbaar. Bovenop de paal is een schroefbus met M10 draad ingegoten.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Breedte 10 cm
Dikte 10 cm
Paalkop Vlakke kop
Project foto's

Omschrijving

De schroefbus bovenop de paal gebruiken wij zelf niet, maar maakt het wel mogelijk om een balk over de gehele lengte van de schutting te monteren. Het nadeel hiervan is dat als het blokhutprofiel gaat krimpen, er dan een lege ruimte tussen de blokhutprofielen en de balk komt.

De palen zijn leverbaar in verschillende types:

• Tussenpaal
• Eindpaal
• Hoekpaal
• T-paal
• Tussenpaal met lichtleiding

De tussenpalen met lichtleiding zijn een hele leuke optie voor in de tuin. De palen maken het mogelijk om een stroomkabel door de paal heen te laten lopen. Dit zorgt ervoor dat u op de betonpaal een leuke tuinlamp kunt monteren, waarvan de stroomkabel niet zichtbaar is.

De lichtleidingpalen hebben een ingegoten PVC buis met een binnendiameter van 15mm. De bovenkant van de PVC buis komt 20cm onder de bovenkant van de schuttingpaal uit. De onderkant van de PVC buis komt ca. 10 cm onder de grond.

De antraciet rabatpalen zijn gecoat met UV-coating, dit zal na verloop van tijd wel vergrijzen. De wit/grijze palen zijn niet gecoat, daardoor zal de kleur zelf niet wegtrekken, maar is wel gevoeliger voor vuil.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.