Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Hardhout combi scherm

Hardhout combi scherm

Het hardhouten combi scherm is gemaakt van Keruing hout en is daarom erg duurzaam. Het is een mooi hardhouten scherm wat bestaat uit een standaard schuttingscherm en een gaasscherm welke bovenop elkaar worden gemonteerd bij het monteren van de schutting. De mazen van het gaasscherm zijn 10x10 cm.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Hardhout
Model Verticale planken
Aantal planks 21/22
Gewicht 35 KG
Breedte 180 cm
Dikte 4,80 cm
Hoogte 180 cm
Vorm Recht
Project foto's

Omschrijving

Om het hardhouten combi scherm te kunnen monteren, zijn er nog vier extra gaten nodig in de betonpalen die nog geboord moeten worden. Boor deze niet te diep, omdat er dan aan de achterkant van de betonpaal een stukje uit kan breken.

Bij gebruik van een combi scherm in de schutting, wordt een mooie opening gecreëerd. Dit zorgt voor een beter uitzicht, en een minder opgesloten uitraling. Het geeft ook een leuke opening naar de buren toe, terwijl de schutting toch dicht is. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld huisdieren er niet snel overheen kunnen springen.

Het hardhouten combi scherm wordt in de meeste gevallen in een hout-beton schutting gemonteerd. Montage in houten schuttingen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Het hardhout zal wel gaan vergrijzen. Om dat tegen te gaan kan het combi scherm behandeld worden met olie of beits. Hiervoor kunt u terecht bij een verfspecialist. Er kan ook de eerste tijd hars uit het hout komen. Daarom is het verstandig om een of twee warme zomers af te wachten, voordat de schutting gebeitst wordt, zodat het meeste hars al uit de schutting is gekomen.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.