Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van ThermoWood poort

ThermoWood poort

Een poort van ThermoWood is een duurzame poort voorzien van RVS beslag en RVS slot. De scharnieren bestaande uit een duim en een oog zijn verzinkt. De poorten worden universeel geleverd en kunnen zowel rechts- als linksdraaiend gemonteerd worden.

Bij het bestellen van een poort, zit het bijbehorende beslag inbegrepen. Dit hoeft dan uiteraard niet meer los bijbesteld te worden. Een poortkozijn zit hier niet bij inbegrepen en dient wel los besteld te worden.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort ThermoWood
Model Verticale planken
Breedte 100 cm
Hoogte 195 cm
Draairichting Universeel
Project foto's

Omschrijving

De poort van ThermoWood is opgebouwd met een verzinkt stalen frame waardoor de poort erg robuust is. De planken die op het frame zijn geschroefd hebben de kopmaat 14 x 1,6 cm.

De hoogte van de poort is 195 cm voor een hoge poort en 100 cm voor een lage poort.

De ThermoWood poorten zijn in verschillende breedtes leverbaar. De smalste uitvoering is 90 cm en de breedste uitvoering is 200 cm. Op aanvraag zijn er ook maatwerkpoorten leverbaar.

De poorten worden universeel geleverd. Dat betekend dat deze ter plaatse links- of rechtsdraaiend gemaakt worden. Dit wordt bepaald door de manier van monteren. Dit zorgt ervoor dat u tijdens de montage nog kunt kiezen welke kant de poort op moet draaien.

De scharnieren die met de poort worden meegeleverd zijn verstelbaar. Dat is ideaal omdat de poort dan wat bijgesteld moet worden als het hout wat gaat werken onder invloed van het weer. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van uw ThermoWood poort!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!