Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Caballero Wood® poort

Caballero Wood® poort

De Caballero Wood poort is een universele poort die zowel links- als rechtsdraaiend toegepast kan worden. De poort wordt geleverd inclusief een RVS slot met drie sleutels en verzinkte scharnieren.

Let op:
Het is dan ook niet nodig om bij deze poort los beslag bij te bestellen.
Een kozijn zit hier niet bij inbegrepen, deze kunt u los te bestellen in onze webshop.

kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Hout
Houtsoort Caballero Wood®
Model Verticale planken
Breedte 100 cm
Hoogte 195 cm
Draairichting Universeel
Project foto's

Omschrijving

De Caballero Wood poort is een veel verkochte poort die wordt gemaakt van een verzonken frame, en losse planken. De planken hebben een kopmaat van 14 x 1,6 cm en zijn 195 cm lang. De planken worden met parkers aan het frame bevestigd.

De poort is leverbaar in verschillende afmetingen. De hoogte is standaard 195 cm hoog bij een hoge poort en 100 cm hoog bij een lage poort. Hoge poort zijn leverbaar vanaf 90 cm tot en met 200 cm. Lage poorten hebben alleen de standaard maat van 100 cm breed. In speciale gevallen kan er van deze maten worden afgeweken, echter doet dit aan de stevigheid van de poorten geen goed. Mocht dit in uw geval toch nodig zijn, vraag dan hiervoor naar de mogelijkheden!

Omdat de poorten universeel geleverd worden, kan er ter plaatse beoordeeld worden of de poorten links- of rechtsom gemonteerd worden. Dit komt omdat het slotset niet wordt voor gemonteerd. Daardoor kan de poort ondersteboven worden gedraaid om de draairichting te wijzigen. De dagschoot van het slotset kan ook omgedraaid worden, zodat deze ook universeel te gebruiken is.

Door middel van de meegeleverde scharnieren kunt u de poort zelf afstellen. Soms is dit nodig als de poort onder invloed van het weer wat gaat uitzetten of krimpen. Door middel van de twee verstelbare scharnieren kunt u in vijf minuten de poort weer soepel laten werken. Zo kunt u jarenlang plezier beleven aan uw prachtige Caballero Wood poort!
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!