Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Slotset RVS met lange schilden

Slotset RVS met lange schilden

Het slotset RVS is een slotset wat speciaal gemaakt wordt voor tuinpoorten. Het bestaat uit twee schilden met kruk, een binnenwerk en het beslag voor op het kozijn. Het is voorzien van een cilinder van 35/35mm met drie sleutels.

Let op: een slotset is al inbegrepen bij een poort die u via onze webshop of ontwerptool bestelt. U hoeft dus geen los slotset mee te bestellen.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Project foto's

Omschrijving

Op aanvraag is het mogelijk om gelijk sluitende cilinders te bestellen. Dit kan handig zijn voor als u dezelfde sleutel wilt gebruiken voor twee verschillende poorten.

Voor de montage van het slotset dient eerst een gat in de poort geboord te worden, en daarmee wordt dan ook de draairichting van de poort bepaald. De dagschoot in het slotset is makkelijk om te draaien, waardoor dit slotset universeel is te gebruiken voor zowel links- als rechtsdraaiende poorten.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!