Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Beton-beton palen

Beton-beton palen

De beton-beton palen zijn de betonpalen die worden gebruikt voor een betonnen schutting, die volledig uit beton bestaat. Deze palen lijken veel op de Rabatpalen, maar zijn dikker en hebben een bredere sponning. De betonpalen zijn in verschillende lengtes leverbaar, variërend voor een schuttinghoogte van 72 cm t/m een schuttinghoogte van 240 cm. De palen zijn 11,5 cm dik.

Let op: In combinatie met deze beton-beton palen worden betonplaten van 36 cm hoog geadviseerd.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Breedte 11,50 cm
Dikte 11,50 cm
Paalkop Vlakke kop
Project foto's

Omschrijving

De betonpalen zijn uitgevoerd met een schroefbus met draad M10 aan de bovenkant. Dit geeft de mogelijkheid om op de palen bijvoorbeeld een afdak te plaatsen. Ook bestaat de mogelijkheid om op deze manier een betonschuur van betonplaten te maken. Let er wel op dat de beton-beton schutting in dat geval niet uitgevoerd wordt met afdekkappen en afdekmutsen, want die bedekken de schroefbus.

De betonpalen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen:

• Tussenpaal
• Eindpaal
• Hoekpaal
• T-paal
• Tussenpaal met lichtleiding

De tussenpaal met lichtleiding maakt het mogelijk om sfeervolle tuinverlichting aan te leggen zonder dat de stroomkabels zichtbaar zijn. In de betonnen paal loopt een PVC pijp met een binnendiameter van 15 mm. Deze begint ca. 10 cm onder het maaiveld en komt op 20 cm onder de bovenkant van de paal weer naar buiten.

De betonnen palen zijn leverbaar in de kleuren antraciet, taupe, wit/grijs en stampbetonkleur.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!