Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Afdekmuts betonpaal antraciet

Afdekmuts betonpaal antraciet

De afdekmuts is een piramide vormige betonnen muts om bovenop de betonpaal te plaatsen. Dit geeft een fraaie afwerking van de schutting.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Materiaal Beton
Kleur Antraciet
Gewicht 3 KG
Breedte 15 cm
Dikte 15 cm
Hoogte 8 cm
Project foto's

Omschrijving

Door een afdekmuts op een betonnen paal te plaatsen, geeft dit in combinatie met een betonnen afdekkap een luxe uitstraling aan de schutting.

Een afdekmuts is een betonnen muts die bovenop de schuttingpaal geplaatst wordt, en wordt bevestigd met kit. De afdekmuts is in verschillende uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van welke paal u heeft:
• Afdekmuts tussen
• Afdekmuts eind
• Afdekmuts hoek
• Afdekmuts T (3-splitsing)

De muts heeft een uitsparing/uitsparingen voor de betonnen afdekkap, en valt daar dan ook gedeeltelijk overheen. Omdat dit niet altijd goed past, zijn er ook dichte of blinde afdekmutsen leverbaar. Deze passen dus niet over de betonnen afdekkap heen, waardoor de betonnen kap gedeeltelijk ingekort moet worden. Deze afdekmutsen zijn daardoor wel universeel te gebruiken als tussen, eind, hoek of T muts.

De antraciet afdekmuts wordt vooral verkocht in combinatie met een antraciet schutting. Wat ook voorkomt is een combinatie van witte betonplaten en antraciet palen, afdekkappen en afdekmutsen. Dit geeft een leuk effect, waarbij er veel verschillende combinaties te maken zijn.

let op! De afdekmuts steekt uit buiten de paal, en is alleen geschikt voor de beton-beton palen met schroefbus. Deze betonpalen hebben een dikte van 11,5x11x5 cm. Als de afdekmuts op bijv. een blokhutprofiel schutting geplaatst wordt, kan deze eraf ‘’spatten’’ als het hout door de werking gaat uitzetten en tegen de afdekmuts gaat drukken.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.