Verzending en levering

  Wij leveren en plaatsen schuttingen over heel België en Nederland. Doorgaans wordt de schutting binnen de veertien werkdagen geleverd. Enkele producten worden echter alleen op bestelling gemaakt en daarvan kan de leveringstermijn langer zijn. In dat geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Levering in België en Nederland

  Wij leveren over heel België en Nederland. Door de spreiding van onze plaatsingsteams en een centrale levering vanuit Zeeland leveren wij uw schutting op het door u opgegeven leveringsadres. U dient zelf een harde en vlakke ondergrond te voorzien, zodat de producten niet beschadigd raken tijdens het lossen. De producten worden gelost naast de vrachtwagen of het voertuig waarmee wij de levering verzorgen. U dient indien nodig zelf de verplaatsing van de producten naar bijvoorbeeld de (achter)tuin te verzorgen. Wanneer u gekozen heeft voor plaatsing door onze ervaren plaatsingsteams zullen wij de producten direct afleveren op de plaats waar uw schutting komt te staan.

  Leveringskosten van uw schutting

  De leveringskosten van uw schutting zijn afhankelijk van het gewenste leveringsadres en de keuze voor eigen plaatsing of plaatsing door Mega-Schutting.
  Nadat u uw winkelwagen gevuld heeft, krijgt u bij het verder gaan met bestellen een overzicht met de exacte leveringskosten.

   

  Uw schutting zelf afhalen

  Als u ervoor kiest om uw schutting zelf op te halen in Kruiningen (Zeeland) krijgt u van ons bericht als uw schutting bij ons klaar staat. U kunt dan een afspraak maken voor het afhalen van uw schutting.