Verzending en levering

  Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Uw schutting kan binnen drie weken worden geleverd. Enkele producten uit ons assortiment worden op bestelling gemaakt, waardoor de levertijd langer kan zijn. In dat geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Levering in heel Nederland

  Door de spreiding van onze plaatsingsteams en een centrale levering vanuit Zeeland leveren wij uw schutting op het door u opgegeven leveringsadres. U dient zelf te zorgen voor een harde en vlakke ondergrond waarop de producten kunnen worden gelost, zodat de producten niet beschadigd raken tijdens het lossen. De producten worden gelost naast de vrachtwagen of het voertuig waarmee wij de levering verzorgen. U dient indien nodig zelf de verplaatsing van de producten naar bijvoorbeeld de (achter)tuin te verzorgen. Wanneer u ervoor heeft gekozen om uw schutting door onze ervaren montageteams te monteren, zullen de monteurs er voor zorgen dat de producten op de juiste plaats komen. Wanneer een grotere afstand moet worden afgelegd met de producten kunnen wij dat uiteraard voor u regelen, mogelijk brengen wij dan meerwerk in rekening. 

  Leveringskosten van uw schutting

  De leveringskosten van uw bestelling bedragen €119,79 incl. btw, tenzij u op een van de Waddeneilanden woont. De kosten van levering op de Waddeneilanden worden in overleg met u bepaald.

  Uw schutting zelf afhalen

  Als u ervoor kiest om uw schutting zelf op te halen in Kruiningen (Zeeland) krijgt u van ons bericht als uw schutting bij ons klaar staat. U kunt dan een afspraak maken voor het afhalen van uw schutting.