Verzending en levering

  Wij leveren en plaatsen afsluitingen over heel België en Nederland. Doorgaans wordt de afsluiting binnen de veertien werkdagen geleverd. Enkele producten worden echter alleen op bestelling gemaakt en daarvan kan de leveringstermijn langer zijn. In dat geval zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Levering in België en Nederland

  Wij leveren over heel België en Nederland. Door de spreiding van onze plaatsingsteams en een centrale levering vanuit Zeeland leveren wij uw afsluiting op het door u opgegeven leveringsadres. U dient zelf een harde en vlakke ondergrond te voorzien, zodat de producten niet beschadigd raken tijdens het lossen. De producten worden gelost naast de vrachtwagen of het voertuig waarmee wij de levering verzorgen. U dient indien nodig zelf de verplaatsing van de producten naar bijvoorbeeld de (achter)tuin te verzorgen. Wanneer u gekozen heeft voor plaatsing door onze ervaren plaatsingsteams zullen wij de producten direct afleveren op de plaats waar uw afsluiting komt te staan.

  U dient zelf een harde en vlakke ondergrond te voorzien waar de producten worden afgeladen zodat de producten niet beschadigd raken!

  Leveringskosten van uw afsluiting

  De leveringskosten van uw afsluiting zijn afhankelijk van het gewenste leveringsadres en de keuze voor eigen plaatsing of plaatsing door Afsluiting-Gigant.
  Nadat u uw winkelwagen gevuld heeft, krijgt u bij het verder gaan met bestellen een overzicht met de exacte leveringskosten.

   

  Uw Afsluiting zelf afhalen

  Als u ervoor kiest om uw afsluiting zelf op te halen in Kruiningen (Zeeland) krijgt u van ons bericht als uw afsluiting bij ons klaar staat. U kunt dan een afspraak maken voor het afhalen van uw afsluiting.