Inmeetservice

  Waarom gebruik maken van inmeetservice
  Mega-Schutting staat voor kwaliteit en service. Een mooie uitbreiding op onze serviceverlening is het aanbieden van de ‘’inmeetservice’’. In de achterliggende tijd kwam steeds vaker de vraag of iemand van Mega-Schutting de tuin wilde inmeten. En eerlijk is eerlijk, sommige situaties vragen daar om omdat de situatie net even iets anders is dan anders.

   

  Moet ik gebruik maken van de inmeetservice?
  Nee dit is niet noodzakelijk. Als u zelf de lengte van uw schutting opmeet kunt u via onze onlinetool direct de gewenste schutting samenstellen. U kunt een schetsje met de afmetingen van de situatie naar ons doormailen zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen. De passtukken dienen ter plaatse op maat gemaakt te worden zodat er in de meeste gevallen wel wat speling is. En wees gerust, u bent niet de enige die zonder dat wij vooraf komen opmeten bij ons heeft besteld. Er zijn u duizenden tevreden klanten via onze webshop (en montageservice) voorgegaan.

   

  Inmeten en corona
  Onze medewerkers die bij u langskomen om in te meten zullen werken volgens de richtlijnen van het RIVM.

   

  Voordelen

  • Geen twijfel of het op de juiste manier wordt ingemeten
  • Advies van een ervaren schuttingzetter
  • U maakt persoonlijk kennis met Mega-Schutting
  • Bijzondere of uitzonderlijke situatie? Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is.
  • Transparante offerte en keuze voor kostensplitsing tussen meerdere buren (indien van toepassing, en indien u dat wenst).
  • U bent geheel vrij om de voor u gemaakte offerte en afmetingen te delen met onze collega’s om de prijs te vergelijken. Let op, er kunnen aan het advies en afmetingen geen rechten worden ontleend als de schutting niet door Mega-Schutting wordt geleverd.

   

  Wat zijn de kosten?
  De kosten zijn € 60,- incl. BTW per afspraak. Als u beslist om de schutting binnen 6 maanden na inmeten bij Mega-Schutting te bestellen wordt de helft van het bedrag in mindering gebracht op uw bestelling. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u een factuur voor de inmeetservice. Deze moet eerst worden voldaan voordat wij bij u langskomen. Na de inmeetservice ontvangt u binnen maximaal 10 werkdagen een offerte. Op dit moment is het erg druk met aanvragen, wij vragen hiervoor uw begrip.