Beton-beton - Standaard

  Bij een standaard beton schutting kunt u kiezen uit diverse motieven, diverse kleuren schroefbus betonpalen (antraciet, witgrijs en crème) en kunt u zelf de hoogte bepalen door het toevoegen van meerdere betonplaten bovenop elkaar. Elke betonplaat is 36 centimeter hoog en kan dus in stappen van 36cm omhoog of omlaag gaan. Bij de meeste motieven kunt u kiezen voor een enkele of dubbele motief. Bij een enkele motief zal alleen de voorzijde in motief zijn, bij een dubbele motief zal zowel de voor als achterkant het gekozen motief bevatten. 

  Antraciet beton schutting

  Betonschutting is in antraciet verkrijgbaar in de motieven Elbe, Graniet, Klassieksteen, Nostalgie, Romeins, Rots en zonder motief glad. Tevens zijn er antraciete betonpalen verkrijgbaar voor een antraciete betonschutting.

  Crème beton schutting

  De crème betonschutting is leverbaar in een beperkt aantal motieven: Elbe, Klassieksteen, Nostalgie, Romeins en rotsmotief. Tevens is een crème betonschutting verkrijgbaar met gladde betonplaten.  

  Wit/grijs beton schutting

  Bij een witte beton schutting kunt u witgrijs betonpalen combineren met gladde witte onderplaten of betonplaten met motief.