Beton-beton

  Het massieve karakter van de standaard beton-beton schutting past in elke omgeving. Bovendien kunt u de schutting geheel naar eigen wens samenstellen. De kleur, het betonmotief, de hoogte en de lengte van de schutting zijn namelijk variabel. U kunt bij een beton-beton schutting kiezen uit de kleuren antraciet, wit en crème. De schutting is opgebouwd uit losse betonelementen. Ieder element is 36 cm hoog. Daarom is het mogelijk om de hoogte van de schutting te laten variëren tussen één en negen elementen. De elementen met een dubbelzijdig motief hebben een tand en groef verbinding zodat de elementen naadloos op elkaar aansluiten.

  De geleverde betonproducten zijn voorzien van CE-markering. De antraciet-kleurige betonproducten zijn voorzien van een UV-bestendige coating, wat resulteert in langer kleurbehoud.

  Stel een beton-beton schutting samen

  Betonschutting inclusief montage

  Bent u benieuwd wat een betonnen schutting, inclusief de montage, kost? Gebruik dan onze online ontwerptool waarmee u zelf de gewenste betonschutting kunt samenstellen. Na het samenstellen kunt u de producten met één klik toevoegen aan uw winkelwagen. Op de bestelpagina ziet u vervolgens een overzicht met alle kosten voor de betonschutting. Montagekosten en verzendkosten zijn hier ook zichtbaar.

  Betonschutting zelf plaatsen

  Bij Mega-Schutting kunt u op de bestelpagina aangeven of u de schutting zelf wilt plaatsen of dat u de schutting door het montageteam van Mega-Schutting wilt laten plaatsen. De kosten voor de montage worden bij ons niet doorberekend in onze productprijzen, maar altijd apart vermeld. Daardoor kunt u altijd losse producten bij ons bestellen, zonder te betalen voor montage. Ook de verzendkosten worden apart vermeld. Als u de bestelde materialen zelf ophaalt, worden er uiteraard geen verzendkosten gerekend.