Beton-beton

  Het massieve karakter van de standaard beton-beton schutting past in elke omgeving. Bovendien kunt u geheel naar wens de schutting samenstellen. Zowel de kleur (antraciet, wit en crème), betonmotief (enkel of dubbelzijdig), hoogte als lengte is variabel. De schutting is opgebouwd uit losse betonelementen van elk 36cm hoog. Het is dan ook mogelijk om de hoogte van de schutting te laten variëren tussen één en negen elementen. De elementen met dubbelzijdig motief hebben een tand en groef verbinding zodat de elementen naadloos op elkaar aansluiten.

  De geleverde betonproducten zijn voorzien van CE-markering. De Antraciet betonproducten zijn voorzien van een UV-bestendige coating wat resulteert in langer kleurbehoud.

  Stel een beton-beton schutting samen

  Beton schutting inclusief montage

  Benieuwd wat een beton schutting inclusief montage voor u kost? Gebruik dan onze schutting samenstellen tool waarmee u zelf uw gewenste beton schutting kunt samenstellen. Na het samenstellen kunt u de producten met één klik toevoegen aan uw winkelwagen, op de bestelpagina ziet u vervolgens een overzicht met alle kosten voor de betonschutting zoals de eventuele montage en verzendkosten van de beton schutting.

  Beton schutting zelf plaatsen

  Bij Mega-Schutting kunt u bij het bestellen op de afrekenpagina aangeven of u de beton schutting zelf wilt plaatsen of door Mega-Schutting wilt laten plaatsen. Op de website staan de prijzen vermeld exclusief montage, als u er dus voor kiest om zelf de beton schutting te plaatsen betaald u alleen voor de producten die u bij ons besteld en voor de transportkosten.