Levering binnen 5 werkdagen in heel Nederland
Afbeelding van Zwart sluitlatten set (2 stuks)

Zwart sluitlatten set (2 stuks)

Een set zwarte sluitlatten bestaat uit twee latjes die op de niet-volle zijde van een schutting scherm kunnen worden gemonteerd, om deze ook vol te laten ogen. Als het L-beslag ook aan de niet-volle kant van het scherm is gemonteerd, kunnen de sluitlatten ook gebruikt worden om het L-beslag mee te bedekken.
kenmerken - uitgebreide omschrijving
€ 19,65
Incl. BTW
Ruime voorraad
Weet u niet welke producten u nodig heeft? Gebruik dan onze online ontwerptool.
Doormiddel van een paar simpele stappen krijgt u direct de volledig lijst met benodigde materialen te zien.
Ga naar de ontwerptool

Kenmerken

Artikelcode SLUITZ
Materiaal Hout
Houtsoort Naaldhout (zwart)
Project foto's

Omschrijving

De sluitlatten worden gemaakt van een schuttingplank die dezelfde lengte heeft als de planken om het scherm. Bij een horizontale schutting is deze optie nog mooier, alleen kan het wel voorkomen dat de plankafstand tussen de sluitlat en de andere planken wat afwijkt.

De sluitlatten die wij standaard leveren zijn gebaseerd op de maat 21-planks bij verticale schermen en 22 planks bij horizontale schermen. Vraag bij afwijkende maten naar de mogelijkheden!

Let op! De zwarte kleur op de sluitlatten zal niet altijd goed blijven, dit zal na verloop van tijd verkleuren. Om de originele kleur te behouden is het van belang om de sluitlatten elk jaar opnieuw te behandelen met beits die wij via onze webshop kunnen leveren.
Levering en of montage
Wij leveren en monteren in heel Nederland.

Binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Levertijd met montage 6-8 weken.

Afhalen kan vanaf de volgende werkdag.

De getoonde prijzen op deze pagina zijn excl. montage. Via onze ontwerptool kunt u de montagekosten laten berekenen. Bezorgkosten worden berekend in de winkelwagen.

Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om deze reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Morgen helpen wij u weer graag!